Ποδόσφαιρο

Δράμπης: «Ο Άρης έχει ταυτότητα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Δράμπης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τον Άρη είπε:

Πιστεύω όλος ο κόσμος μιλάει σήμερα για την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Εμφανίστηκε πάρα πολύ δυνατός από το καλημέρα. Αυτή η δύναμη του επιβεβαιώνεται κάθε Κυριακή, τον ίδιο ρυθμό, την ίδια ανταγωνιστικότητα. Όλα πάνε κατ’ευχήν. Ο Άρης έχει πολλά να δώσει. Το ευχάριστο είναι ότι έχει πλούσιο πάγκο, είμαστε πολύ δυνατοί στην 20αδα. Αυτή τη μπάλα που παίζει ο Άρης είναι το ισπανικό μοντέλο, με κυκλοφορία της μπάλας και πίεση. Έχει ταυτότητα.

Για το Άρης – Αστέρας Τρίπολης είπε:

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Δυνατή ομάδα ο Αστέρας. Έλεγα κάπου στο 85 θα τελειώσει το ματς όταν κάποιος από κούραση κάνει χοντρό λάθος και νομίζω το λάθος το έκανε ο τερματοφύλακας του Αστέρα.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Δεν έχουμε πρόβλημα με τον προπονητή. Τους κρατάει ευχαριστημένους και ευδιάθετος. Οι αλλαγές είναι λογικές και σωστές. Ξέρει με τι έχει να κάνει, όχι ότι ξέρει τον Άρη, αλλά το υλικό του. Ξέρει τι να απαιτήσει από τον καθένα.

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη είπε:

Ξεχωρίζουν κάθε Κυριακή, δεν θέλω να αδικήσω κανέναν αλλά αυτός που είναι κορυφή είναι ο τερματοφύλακας μας. Πιστεύω θα κάνει μεγάλη διαφορά.

Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης είπε:

Δεν θα κρίνω το ματς στα Γιάννενα, ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Θα μπορούσε μα τελειώσει ισοπαλία. Έτσι όπως εμφανίζονται και μάλλον έτσι θα πάει είναι σε πολύ κατάσταση. Τον βλέπω μέσα στους 5. Δε μπορεί να μείνει πίσω. Ο κόσμος δίνει μεγάλη διάσταση είναι ενθαρρυντικό αυτό.

Για τον Καρυπίδη είπε:

Για να μη ξεχνιόμαστε γιατί ακούω κάτι ψηλές φωνές που δε μου αρέσουν ότι τα πάντα έχουν ξεκινήσει από τον άνθρωπο που ηγείται τώρα και θα είμαστε πολύ αχάριστοι να μη του αποδώσουμε αυτά που δικαιούται. Το καράβι ήταν πολύ βαθιά μέσα στη λάσπη και όχι μόνο το έβγαλε αλλά το πήγε πολύ ψηλά. Αυτό που θέλω να συμβουλέψω είναι να προσέχουν πάρα πολύ τα οικονομικά. Δεν πρέπει ο σύλλογος να βρεθεί σε κατάσταση χάους. Όπως και να το χειριστούν ο κόσμος θα το καταλάβει αλλά την οικονομική διαφάνεια θα πρέπει να την έχουν σαν εικόνα μπροστά τους. Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Όλα ανήκουν στο παρελθόν και τώρα πάμε πάρα πολύ καλά. Ο Καρυπίδης έχει βάλει την ψυχή του εκεί μέσα. Υπομονή και στήριξη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button