Ποδόσφαιρο

Δοκιμές, χαμένες ευκαιρίες και νέα πρόσωπα, με “δυνατές” στιγμές για Τόσκο και Άλκη!

Ο Άρης ηττήθηκε από την Μπότεφ με 1-0

Ενα πολύ ιδιαίτερο φιλικό, αυτό ανάμεσα στη Μπότεφ και τον Άρη… Ηταν πολύ “δυνατές” εικόνες πριν το ματς, με τους οπαδούς των δύο ομάδων στο κέντρο του γηπέδου και πολύ σημαντικά τα όσα έγιναν για να τιμηθεί η μνήμη του Τόσκο και του Άλκη. Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης έχασε με 1-0. Είχε πολλές ευκαιρίες για να το αποφύγει αυτό, όχι μόνο στο α’ μέρος αλλά και στο β΄ ημίχρονο αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να σκοράρει. Στο παιχνίδι πήραν χρόνο συμμετοχής οι “νέοι” της ομάδας του Τερζή.

Προηγήθηκε η Μπότεφ

Στο 7′ η Μπότεφ είχε μια σημαντική ευκαιρία. Ο Κουέστα, ωστόσο, αντέδρασε ιδανικά σε φάση τετ-α-τετ από πλευράς των γηπεδούχων. Στο επόμενο λεπτό, ο Πάλμα έπιασε πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο πορτιέρο της Μπότεφ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 14′ ο Πάλμα έβγαλε καταπληκτική πάση στον Γκρέι, όμως ο τελευταίος δεν κατάφερε να σουτάρει όπως θα ήθελε και χάθηκε μια καλή στιγμή. Στο 17′ η Μπότεφ άνοιξε το σκορ. Ο Σέκουλιτς βρέθηκε μόνος από τα δεξιά, υπήρχε κακή αμυντική αντίδραση από τον Άρη και από πλεονεκτική θέση ο παίκτης των Βούλγαρων δεν αστόχησε (1-0).

Δοκάρι ο Πάλμα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ

Στο 24′ ένα σουτ του Παναγίδη πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Πολύ μεγάλη ευκαιρία είχε ο Άρης στο 42′. Ο Πάλμα εκτέλεσε το κόρνερ και πήγε να το κάνει… όπως με τον Ολυμπιακό. Όμως, η εκτέλεση του κατέληξε στο δοκάρι. Νωρίτερα, υπήρχε καλή ευκαιρία με τον νεαρό Παναγίδη ενώ μετά την ευκαιρία με τον Ονδουριανό, ο Γκρέι βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση όμως δεν μπόρεσε να “απειλήσει”. Το ημίχρονο τελείωσε με 1-0, με τον Άρη να έχει ευκαιρίες, αλλά να μην τις εκμεταλλεύεται.

Μπήκε δυνατά ο Άρης στο β’ μέρος, πήραν χρόνο οι “νέοι”

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Πάλμα να χάνει μεγάλη ευκαιρία, με σουτ κοντά στο σημείο του πέναλτι. Πάλι, ο Ονδουριανός απείλησε από καλή θέση στο 56′ αλλά και στο 58′, με τον Άρη να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις αρχές του β΄ ημιχρόνου. Στο ματς πέρασε ο Φεράρι που έκανε έτσι το ντεμπούτο του ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Χουτεσιώτη, που είχε πάρει τη θέση του Κουέστα στο 46′.

Στο 67′ ήταν η σειρά του Λάζαρου να βρεθεί κοντά στο γκολ. Μπήκε από τα αριστερά, σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο παιχνίδι πήραν χρόνο συμμετοχής οι Σαβέριο και Αηδόνης, με τον Άρη να έχει χάσει κάπως την επιθετικότητα που είχε στο β’ μέρος του φιλικού. Χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό και ο Φατόρε, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 81′. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και το ματς τελείωσε με 1-0.

ΜΠΟΤΕΦ: Χάνκιτς, Μίνκοβ, Ραμπότοβ, Πάντσετς, Ακέρε, Καραμπέλιοβ, Ετό, Ντούμουα, Ραμπέι, Κόλεβ, Σέκουλιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Περέρα, Παπάντζοφ, Τόνεφ, Στεπαναβίτσιους, Σμαρκάλεβ, Μπαροάν, Μπαλτάνοβ

ΑΡΗΣ: Κουέστα (46’ Χουτεσιώτης), Εμπακατά (81’ Φατόρε), Φαμπιάνο (71’ Αηδόνης), Μπράμπετς, Ματαρίτα (59’ Φεράρι), Νταρίντα, Ρουπ (62’ Τσέρα), Πάβιτσιτς (46’ Οντουμπάτζιο), Παναγίδης, Γκρέι (62’ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (71’ Σαβέριο).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button