Ποδόσφαιρο

Διόγος: «Ο Μάντζιος θα πετύχει στον Άρη, έχει την δυνατότητα να ανέβει επίπεδο»

Ο δημοσιογράφος του ΣΠΟΡ FM, Μάκης Διόγος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 101,7 και μίλησε για τον νέο προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο.

Τόνισε επίσης τον τρόπο που πιστεύει πως θα διαχειριστεί την «μεγάλη ευκαιρία» του ο Έλληνας τεχνικός στους «κιτρινόμαυρους» αλλά και αναφέρθηκε στην ομάδα του Πανιωνίου που όπως φαίνεται καταλήγει στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Καλημέρα στην πόλη του θεού» με τον Δημήτρη Χατζηαθανασίου και τον Πάνο Τσίκαλα:

Για τον Πανιώνιο είπε αρχικώς: «Ο Πανιώνιος περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο. Το ρώσικο ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Έχουμε περάσει όλη τη… Σοβιετική Ένωση. Αυτό που θα ζήσουμε είναι η τρίτη κατηγορία. Το λέω πρώτη φορά. Πρέπει να κάνει χάρη και η ΕΠΟ, καθώς δεν έχει δηλώσει συμμετοχή. Μπορούν να τον βάλουν όμως σε κάποια κατηγορία γιατί υπάρχει κενό. Ο Πανιώνιος έχει πουλήσει τα τελευταία χρόνια μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών και παρόλα αυτά, έχει χρέη».

Για τον Άκη Μάντζιο και την πίεση: «Πήρε την ομάδα του Πανιωνίου πρόπερσι, μετά το καταστροφικό πέρασμα του Ανιγκό και έσωσε την ομάδα. Τον Άκη τον ξέρω από πολύ μικρό παιδί. Είναι ένας άνθρωπος εργατικός, βάζει στόχους. Ποδοσφαιρικά, θέλει οι ομάδες του να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Στον Πανθρακικό για παράδειγμα, τον κράτησε δύο χρονιές στην κατηγορία με ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι διαφορετικό βέβαια στον Άρη που διεκδικεί κάτι παραπάνω. Αφενός για τον Μάντζιο είναι μια μεγάλη ευκαιρία και εγώ εύχομαι να πετύχει και μαζί του και ο Άρης. Τα 2-3 τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως μπορεί να διαχειριστεί την πίεση αλλά και να πετύχει τους στόχους που τίθενται».

Για το ποδόσφαιρο που θέλει ο Μάντζιος να παίζουν οι ομάδες του: «Η Λαμία ας δούμε, την πήρε από την σωτηρία, έπαιξε ποδόσφαιρο και είδε μέχρι και πλέι-οφ. Στον Άρη, με καλούς ποδοσφαιριστές, καλό περιβάλλον, έχει τη δυνατότητα να ανέβει και ο ίδιος επίπεδο».

Για τις ανεβασμένες απαιτήσεις της νέας σεζόν: «Το ζήτημα για τη 4αδα που έχει στόχο ο Άρης και του ενός λιγότερου ευρωπαϊκού εισιτηρίου, είναι μια «ατυχία» που θα είχε ο οποιοσδήποτε προπονητής. Θα δείτε και εσείς πως το μάτι του Μάντζιου «κόβει» στο παιχνίδι και τον θεωρώ μέσα στην 3αδα των καλύτερων Ελλήνων προπονητών. Αυτό που πρέπει να δούνε οι φίλοι του Άρη, είναι το γεγονός πως μέχρι στιγμής κρίνεται από την δουλειά του σε μικρές ομάδες. Με κάποιες εξαιρέσεις είχανε προβλήματα, αγωνιστικά και οικονομικά. Κρίνεται ο προπονητής και με βάση το υλικό και ο Άρης έχει ποιότητα. Οι ομάδες του Μάντζιου παίζουν καλό ποδόσφαιρο».

Για το τεχνικό επιτελείο του Μάντζιου: «Είναι ο κ. Χωριανόπουλος που είναι βοηθός προπονητή και ο Γιάννης Πλαβούκος που είναι προπονητής τερματοφυλάκων. Προπονητής πάνε πάντα με συνεργάτες.».

Για το εάν μίλησε με τον Μάντζιο για τον Άρη: «Μίλησε μαζί του μια στιγμή, όταν έμαθα ότι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να του πω… «πήγαινε». Είχα στεναχωρηθεί που έφυγε από τον Πανιώνιο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button