Ποδόσφαιρο

“Διψασμένος ο κόσμος του Άρη-Αποπνέει σιγουριά ο Κουέστα”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη και νυν προπονητής τερματοφυλάκων, Νίκος Παπαδόπουλος

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά ανέφερε:

Από ότι δείχνουν τα πράγματα η επιλογή του Κουέστα ήταν πολύ καλή, στα παιχνίδια που έπαιξε η ομάδα μέχρι τώρα δείχνει μια ετοιμότητα, μια σοβαρότητα, και νομίζω ότι ο Άρης δεν θα έχει θέμα στην θέση του τερματοφύλακα.

Έχει μια ετοιμότητα, μια σιγουριά, είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, έχει μια ηρεμία και νομίζω ότι όσα περνάει ο καιρός θα είναι ακόμη καλύτερα.

Έχει απόλυτη προσήλωση στο παιχνίδι και πολύ μεγάλη ετοιμότητα.

Για την σημασία του τερματοφύλακα μέσα σε μια ομάδα:

Είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα, και έτσι όπως έχει γίνει μέσα στο ποδόσφαιρο είναι ο δεύτερος προπονητής μέσα στο παιχνίδι.

Για το ότι ο Κουέστα είναι ένας τερματοφύλακας που “γεμίζει” την εστία:

Δεν είναι μόνο ότι γεμίζει την εστία, το θέμα είναι ότι είναι “στεγνός” και μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε δύσκολη φάση και να γίνει.

Για το ότι ο Άρης έχει τρεις ικανούς τερματοφύλακες:

Υπάρχει ο έμπειρος ο Καντιμοίρης, υπάρχει ο Αναγνωστόπουλος που το μέλλον είναι μπροστά του και έχει μια πολύ καλό τριπλέτα.

Γενικότερα για την ομάδα του Άρη;

Έχει κάνει ένα φανταστικό ξεκίνημα, η ομάδα αν και με καινούργιους παίκτες δείχνει μια πάρα πολύ μεγάλη ομοιογένεια και νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα πάει ακόμη καλύτερα.

Για το αν περίμενε μια τέτοια εικόνα:

Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, μου αρέσει αυτό που βλέπω όμως, γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στον σύλλογο και νομίζω ότι όλα πάνε κατ’ευχήν.

Για τον κόσμο της ομάδας:

Ο κόσμος του Άρη είναι διψασμένος για να δει την ομάδα, με την ταλαιπωρία που τράβηξε αυτός ο σύλλογος αρχίζουν σιγά-σιγά να σπάνε τις αμφιβολίες του και θα δείτε ακόμη περισσότερο κόσμο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button