Ποδόσφαιρο

«Διπλό» με build up και πίεση σήμερα, αυτές ήταν οι ενδεκάδες

Ακόμη ένα απόγευμα με επιθετική ανάπτυξη και πολύ τακτική για τους παίκτες του ΑΡΗ στα 3-5 Πηγάδια, μαζί και με τα περίεργα… παιχνίδια του καιρού.


Με ελαφριά βροχόπτωση ξεκίνησε η προπόνηση και ολοκληρώθηκε με ήλιο, με το πρόγραμμα να χωρίζεται από τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του σε δύο μέρη .

Στο πρώτο κομμάτι η ομάδα πάλι δούλεψε στο build up, σε παιχνίδι 11 εναντίον δέκα, αφού έδωσαν αυτή τη δυνατότητα οι σημερινές αφίξεις.

Ο Μάντζιος στη μία ομάδα έβαλε τους θεωρητικά βασικούς, που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του, με ορθολογική ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον τερματοφύλακα και τους αντιπάλους να πρεσάρουν σε όλο το μήκος του γηπέδου, όπως επίσης και γρήγορη ανάκτηση με πίεση ψηλά σε περίπτωση που χανόταν η μπάλα.

Τους βασικούς απάρτιζαν οι: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Γκάνεα στην άμυνα. Στα χαφ ο Μπερτόγλιο με τον Ματίγια , λίγο πιο μπροστά ο Γκάμα και στην κορυφή ο Μήτρογλου, με τους Γκαρσία και Μαντσίνι στα άκρα, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Στην άλλη ομάδα ήταν Κουέστα, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Βασιλόπουλος, Μαρτίνης, Σάκιτς, Κριμιτζάς, Μπρούνο, Χατζηπιρπιρίδης και Μάνος .

Στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης ήταν η κυκλοφορία και τα τελειώματα στο μισό γήπεδο και σε μικρό χώρο, όπου μπήκανε και τα περισσότερα τέρματα της προπόνησης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button