ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Διπλή ξεφτίλα, ατέλειωτος ξεπεσμός από το δημαρχείο

Οι προκλήσεις των υποτακτικών, των “yes-men” αυτών που ξεχνάνε ποιος είναι ο ρόλος του συνεχίζονται, γράφοντας μια ακόμη μαύρη σελίδα, ξεφτιλίζοντας ακόμη περισσότερο τους εαυτούς τους, αλλά και τους θεσμούς που εκπρωσοπούν

Για μια φορά ακόμη, ξεπεράστηκε κάθε όριο, κάθε γραμμή, κάθε λογική με το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, με την ίδια του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη να τοποθετεί δυο σημαίες των “περήφανων” πρωταθλητών των Πρεσπών.

Ενώ η εικόνα του αξιωματικού της Ελληνικής αστυνομίας να “βαράει προσοχή”, να σκύβει το κεφάλι και να σπάει την μέση μπροστά στον χαλίφη του Ελληνικού ποδοσφαίρου κάνει ακόμη τον γύρο του διαδικτύου δεν άργησαν να βρουν νέο τρόπο να προκαλέσουν.

Το δημαρχείο που βρίσκεται εκεί για όλη την Θεσσαλονίκη, για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά για άλλη μια φορά ξεπερνάει τα όρια. Συνεχίζει να θυμίζει σε όλους το πως το χρήμα και η επιρροή κάποιων ανθρώπων μπαίνει πάνω από όλα, συνεχίζει να μην δίνει δεκάρα για τον απλό κάτοικο της πόλης.

Με πολύ μεγάλη… περηφάνια γίνεται η προσπάθεια να φτιάξουν το δικό του “κράτος είναι ο Ολυμπιακός” και να επιβάλουν με ξεκάθαρο και χυδαίο τρόπο την μόδα που λέγεται ΠΑΟΚ.

Το ποια είναι η ομάδα που εκφράζει την Θεσσαλονίκη είναι δεδομένο, και δεν πρόκειται να αλλάξει όσο και αν “πονάει” τα… κεφάλαια του εξωτερικού. Υπάρχει όμως πραγματικά μεγάλη απορία, για το πόσο πιο κάτω θα πέσουν κάποιοι προσπαθώντας να είναι οι καλοί υποτακτική μιας άρρωστης κατάστασης, πόσο περισσότερο θα προσπαθήσουν να κάνουν τα “γλυκά μάτια” για να πάρουν και αυτοί ένα κομμάτι από την πίτα.

Όπως πάντα φυσικά αναμένεται και το πως θα αντιδράσουν οι λεγόμενοι Αρειανοί υποψήφιοι. Δεν γίνεται ο σύλλογος με τους περισσότερους τίτλους στην Μακεδονία (σε πόσους είπαμε αναρτήθηκε η σημαία του Άρη στο δημαρχείο;) να μένει άπραγος και να κοιτάει την καταπάτηση κάθε έννοιας δικαιοσύνης και ηθικής χωρίς τους (θεωρητικά) δικούς του ανθρώπους να κάνουν την παραμικρή κίνηση για να αποτραπεί κάτι τέτοιο…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button