Ποδόσφαιρο

Διούδης: «Δίκαια βρίσκεται ο Άρης στις πρώτες θέσεις»

Ο σημαντικότερος παίκτης του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης που “κράτησε” την ομάδα του όρθια μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο για τον αγώνα όσο και για την θητεία του στους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 28χρονου τερματοφύλακα στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη του ΠΑΟ:

“Ξέραμε ότι παίζουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο, που βρίκεται δίκαια στις πρώτες θέσεις. Προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένος έδαφος. Είναι μία νίκη που δίνει τηναπαραίτητη ώθηση για τη συνέχεια”.

Για την συμβολή του στη νίκη του ΠΑΟ:

“Αυτό περιμέναμε. Ξέραμε ότι ο ΑΡΗΣ θα αντιδράσει μετά το γκολ. Μας δημιούργησε προβλήματα. Χαίρομαι όταν κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται”.

Για τη βελτίωση της ομάδας του ανασταλτικά:

“Δεν υπάρχει τύχη. Εμείς την ορίζουμε. Αλάξαμε νοοτροπία. Μας αρέσει να είμαστε κυρίαρχοι αλλά πρέπει να έχεις και αποτελέσματα. Δεχόμασταν εύκολα γκολ, οπότε πρώτο μέλημά μας ήταν να προστατεύοσουμε την άμυνα μας”.

Για τον εκνευρισμό του στη διάρκεια του αγώνα:

“Κάποιια πράγματα δεν μου αρέσουν. Έχω μεγαλώσει και έχω προσφέρει σε αυτό το γήπεδο. Εχω περάσει τη μισή μου ζωή εδώ. Έχω χαρίσει χρήματα και έχω φέρει χρήματα. Έχω αποδείξει τι σημαίνει για μένα αυτός ο σύλλογος. Δεν δέχομαι κανένας να αμφιβάλλει για μένα. Ημουν εκνευρισμένος για κάποια πράγματα που άκουσα από την κερκίδα, για το σπίτι μου. Είναι 200 μέτρα απο εδώ. Σέβομαι για τον κόσμο το Άρη. Αξίζει την πορεία που κάνει. Απλά στα δύσκολα χρόνια ήμουν και εγώ εδώ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button