Ποδόσφαιρο

Διαρκείας: Ξεκίνησε ο ανταποδοτικός επιχειρηματικός οδηγός της ΠΑΕ Άρης (pic)

Η ΠΑΕ Άρης είχε ανακοινώσει στην έκδοση των διαρκείας τον Ιούλιο πως με την απόκτηση τους οι φίλοι του Άρη θα έχουν διάφορα προνόμια και δώρα, σε υπηρεσίες και προϊόντα από τους χορηγούς της.

Έτσι, αυτή η δράση ξεκίνησε εδώ και κάποιες ημέρες, καθώς η πρώτη εταιρεία που συμμετέχει σε αυτό το πρόγραμμα του επιχειρηματικού οδηγού της ΠΑΕ Άρης προστέθηκε, όπως φαίνεται πλέον και στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Παράλληλα αναμένεται να ανακοινωθούν και να προστεθούν και άλλες εταιρείες και χορηγοί κατά την διάρκεια της σεζόν, ώστε η αγορά των διαρκείας την φετινή σεζόν, παρόλο τις ιδιαιτερότητές της, να έχει ανταποδοτικότητα στους φίλους της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Παρουσία φιλάλθων από την 3η αγωνιστική εξετάζει η κυβέρνηση- Το ποσοστό σε Βικελίδης και ο αντίπαλος

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2020-2021 ολοκληρώνεται την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στις 21.00

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button