Μπάσκετ

Διαμαντόπουλος: “Ο κόσμος διψάει για Άρη”!

Ο πρώην βουλευτής, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Είμαι βετεράνος πλέον. Αυτοί που ασχολούνται με τα ζητήματα είναι παιδιά που είναι στον σύνδεσμο και τρέχουν καθημερινά. Όταν χρειαστεί να οργανώσουμε κάτι όλοι μαζί μετράει και η δικιά μας παρουσία. Τώρα για να λέμε και την αλήθεια η δική μας η γενιά ήταν ο πυρήνας την δεκαετία του 80. Ήταν η γενιά που πολλαπλασίασε σαν τα μανιτάρια τους συνδέσμους οπότε εμείς τώρα έχοντας κάνει και παιδιά όπου μπορούμε βοηθάμε την ομάδα αλλά δεν είμαστε τόσο ενεργοί όσο μπορούμε παλαιότερα.

Ένας οργανισμός που θέλει να μεγαλώνει πρέπει να φτιάχνει και κόσμο και ο νεότερος κόσμος που έρχεται να αναλαμβάνει ευθύνες. Ευτυχώς ή δυστυχώς η παλιά σκιά της προηγούμενης 10ετίας δημιουργεί προσδοκίες στο ομαδικό κίνημα. Η ιστορία της ομάδας δημιουργεί επίσης προσδοκίες που αφορούν αυτούς που διοικούν οπότε κάπως έτσι πάει το έργο.

Για την άφιξη της ομάδας στην Καστοριά είπε:

Λόγω της ώρας και την άφιξη της ομάδας στην Καστοριά δεν καταφέραμε ούτε στο ελάχιστο να κάνουμε κάτι αντάξιο στην ιστορία του Αυτοκράτορα. Ο κόσμος διψάει να δει την ομάδα. Κανονίστηκε με τα παιδιά του συνδέσμου και ενημερωθήκαμε και εμείς. Θα γινόταν μία ανοιχτή προπόνηση για να καλύψεις τις ανάγκες μας μιας και ο κόουτς θέλει οπωσδήποτε το φιλικό με την Καστοριά να είναι κεκλεισμένων των θυρών. Θέλει να μιλάει με τους παίκτες του, να συνεννοούνται και να δίνονται οδηγίες. Έτσι λοιπόν κάναμε το χθεσινό, διασκέδασαν πολύ τα παιδιά μας. Χαρήκαμε πολύ, ήταν θετικό γιατί ήρθαν μικρά παιδιά που δεν ήταν Αρειανοί. Ήρθαν και παοκτζήδες. Ο κόσμος ζητάει ομάδες μεγάλες εδώ αν ήταν ανοιχτό το παιχνίδι με την Καστοριά το γήπεδο θα γέμιζε από κόσμο.

Για το πως να εξηγήσουν οι μεγαλύτεροι στα μικρά παιδιά τι είναι Άρης είπε:

Κακά τα ψέματα, τα μικρά παιδιά παρασύρονται και από την εικόνα που βλέπουν. Εννοείται είναι και οι τίτλοι αλλά είμαστε σε μία περίεργη κατάσταση εμείς οι Αρειανοί. Τα παιδιά που ήταν στην κερκίδα τουλάχιστον 3-4 που ήταν πρωτεργάτες στον σύνδεσμο στην εφηβεία τους ήταν άλλη ομάδα και δεν ήρθαν στον Άρη για τους τίτλους. Ήρθαν γιατί υπήρχε το οπαδικό κίνημα του super 3, ότι ακόμα και στην β εθνική ο κόσμος ήταν εκεί. Τα 4χρονα και τα 5χρονα μένουν στην εικόνα. Είναι σημαντικό που μας δείχνει η ΕΡΤ και έχουμε στο ποδόσφαιρο μία τέτοια ομάδα.

Κόσμος υπάρχει, το παιχνίδι θα το δείξει στο Καυτατζόγλειο και το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Μάλλον θα γίνει sold out.

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button