Ποδόσφαιρο

Διαμαντόπουλος: “Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε πίσω τον κόσμο μας”

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, μίλησε τόσο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το περασμένο Σάββατο, όσο και την εξαιρετικά δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο 29χρονος φορ του Άρη στο Yello Radio: 

Για το ματς με τον Αιγινιακό:

Σίγουρα ήταν επιβλητική εμφάνιση. Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Βοηθάει και στη ψυχολογία μας και στη συνέχεια. Να καταλάβουν όλοι τι θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδό μας. Να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος.

Για το αν βλέπουν κάθε ματς σαν… τελευταίο:

Επειδή ξέρουμε καλά την κατηγορία και τι εκπλήξεις μπορεί να φυλάει κάθε αγωνιστική. Νιώθουμε σαν το κάθε ματς να είναι και το τελευταίο μας. Ότι θέλουμε τρεις βαθμούς και είναι το τελευταίο ματς για να ανέβουμε. Έτσι θα τα βλέπουμε όλα.

Για το που θα κριθούν όλα:

Όλα ξεκινάνε και όλα τελειώνουν εκεί. Το πως θα είμαστε εμείς. Αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Για τον τρόπο που αμύνονται οι αντίπαλοι:

Καταρχάς είναι ένα κομμάτι που δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε αυτό. Ξέρουμε τι ματς περιμένει. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες θα κλείνονται. Θα βασιστούμε στα άκρα μας, για να πλαγιοκοπούμε και να δημιουργούνται οι φάσεις. Έχουμε λύσεις.

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα:

Είναι πρόβλημα για όλες τις ομάδες. Ο ρυθμός θα έρθει. Μετά την 5-6 αγωνιστική, τότε θα φορμαρίζεται η ομάδα και θα δείτε το πραγματικό του πρόσωπο.

Για τον αγώνα με τα Τρίκαλα:

Εμείς κοιτάμε την Κυριακή τα Τρίκαλα. Είναι το… τελευταίο ματς για εμάς και πάμε στο επόμενο. Τα Τρίκαλα είναι μία δύσκολη έδρα. Θα είναι ένα δυνατό ματς. Θα πάμε πολύ διαβασμένοι και θα είμαστε… καβάλα στο άλογο.

Για τις σχέσεις του με τον Καπνίδη:

Ποτέ για μένα δεν είναι εύκολο. Μεγαλώσαμε με τα… δύσκολα. Τόσο εγώ, όσο και ο Αντώνης, που είμαστε οι δύο φορ της ομάδας.

Για την στήριξη του κόσμου:

Ζούμε στην πόλη και ξέρουμε την ψυχολογία του κόσμου. Ξέρουμε πόσο ξενερωμένος είναι ο κόσμος. Πάνω σε αυτό θα κάνουμε τα πάντα για να τον φέρουμε πίσω, αρχής γενομένης την Κυριακή…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button