Γενικά

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος είναι σε εξέλιξη  αυτήν την ώρα στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα από τις 08:00 έως τις 10:30 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η διακοπή περιλαμβάνει την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ASSOS ODEON (Τσιμικσή 43), Πλατειά Αριστοτέλους, Μητροπόλεως (από Αριστοτέλους ως Κ.Ντήλ).

Επίσης χωρίς ρεύμα από τις 8:00 έως τις 2:00 θα μείνει ο δήμος Ωραιοκάστρου και συγκριμένα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΜΕΣΑΙΟΥ, ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΑΤΛΑΣ, ΜΑΚ FAST MIKE ΚΕΡΑΙΑ FODAFONE, COSMOTE ΝΑΙΔΡΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΤΑ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ ΘΕΟΔΟΥΛΗ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ ΜΕΣΑΙΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΒΑΡΤΑΝΙΔΗΣ, ΒΑΛΑΣΑΚΗΣ, ΣΠΑΝΟΥ, ΚΑΡΑΤΖΑ, ΜΟΡΕΛΟΥ ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΑΤΑΡΙΝΟ

Από τις 8:00 έως τις 2:30 θα μείνει χωρίς ρεύμα ο δήμος Θερμαϊκού και συγκεκριμένα οι καταναλωτές Δ.Κ. ΠΕΡΑΙΑΣ ΚΑΙ Ν.ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧ. ΟΔΟΥ ΘΕ/ΣΝΙΚΗΣ – Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ (ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΙΣΣΑΛΙΔΗ) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ Ν. ΕΠΙΒΑΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΕΡΑΙΑ – ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ Ν. ΕΠΙΒΑΤΕΣ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ – κ.λ.π.)

Επίσης χωρίς ρεύμα από τις 10:30 έως τη 1:00 θα μείνει το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η διακοπή περιλαμβάνει την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Διαλλέτη(από Τσιμισκή ως Μανουσογιανάκη), Α.Καμάρα, Θεοτοκά, Δεσπεραι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button