ΔιεθνήΜπάσκετ

Διαιτητικά λάθη και οι εύστοχοι Τσέχοι απέκλεισαν την Εθνική παρά τη νίκη (77-84)

Παρά την αξιότιμη προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στον «τελικό» με την Τσεχία, σοβαρά διαιτητικά λάθη των διαιτητών και οι πολύ εύστοχοι Τσέχοι στις βολές έφεραν τον αποκλεισμό στην Ελλάδα.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει με 12 πόντους διαφορά, που θα της έδιναν το «εισιτήριο» για τους «8».

ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Ενώ ο Αντετοκούνμπο είχε ήδη τέσσερα ατομικά φάουλ και κινδύνευε με αποβολή, σε μία φάση στο 5:33 οι διαιτητές της αναμέτρησης είδαν επιθετικό φάουλ του Γιάννη. Όπως θα δούμε στο στιγμιότυπο, ο Έλληνας forward δεν πέφτει πάνω στον αντίπαλό του και δεν υπάρχει παράβαση. Ο «Greek Freak» όμως χρεώθηκε το 5ο του φάουλ και αποχώρησε από το παρκέ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ Η ΤΣΕΧΙΑ… ΗΤΑΝ ΕΥΣΤΟΧΗ

Με σημαντικά τρίποντα, κυρίως του Νικ Καλάθη, η Εθνική έμεινε «ζωντανή» στο ματς μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα αλλά η ομάδα της Τσεχίας ήταν τρομερά εύστοχη στα σουτ της εντός και εκτός περιφέρειας, όπως επίσης και στις βολές κάτι που την κράτησαν σε διαφορά κάτω των 12 πόντων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button