Ποδόσφαιρο

“Διαιτητής που βασίζεται πολύ στην τεχνολογία ο Μαριάνι” γράφουν οι Ιταλοί

Ως έναν διαιτητή που υστερεί σε χαρακτήρα και βασίζει σε μεγάλο ποσοστό τις αποφάσεις του στην τεχνολογία και το VAR περιγράφουν τον Μαουρίτσιο Μαριάνι οι Ιταλοί.

Ο άρχοντας του αγώνα Μόλντε-Άρης είναι γνωστός στο Ιταλικό κοινό καθώς από το 2013 έχει παρουσία στα γήπεδα της Serie A. Ωστόσο, μόλις φέτος έγινε διεθνής και έχει μόλις μία “εμπειρία” από Ευρωπαικά παιχνίδια, πριν σφυρίξει την έναρξη στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το sport.virgilio.it, ο 37χρονος ρέφερι διαθέτει πλούσιο ταλέντο και ικανότητες αλλά υστερεί σε χαρακτήρα και ως αποτέλεσμα, βασίζεται πολύ συχνά στην τεχνολογία (VAR) για τη λήψη αποφάσεων στα Ιταλικά γήπεδα.

Αυτό δημιουργεί ερωτήματα εν όψει του μεθαυριανού αγώνα των Κιτρίνων καθώς η τεχνολογία δεν έχει εισέλθει ακόμη στο Europa League, κάτι που έχει γίνει εδώ και καιρό στη Serie A. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μαριάνι είναι ανάμεσα στους διαιτητές που χρησιμοποιούν περισσότερο το VAR στο Καμπιονάτο.

Τέλος, οι Ιταλοί περιγράφουν τον Μαριάνι ως ένα διαιτητή που προτιμά το διάλογο από τις κίτρινες ενώ σπανίως καταλογίζει πέναλτι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button