Ποδόσφαιρο

Διαθέσιμα τα εισιτήρια και από τα εκδοτήρια – Σε ποιες θύρες μπαίνουν τα παιδιά δωρεάν

Από τις 13:00 τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ξεκινήσουν την πώληση των εισιτηρίων, ενώ εναλλακτικά ο κόσμος μπορεί τώρα να τα προμηθεύετε από τη μπουτίκ και από τη Viva.

Συνεχίζεται κανονικά η προπώληση των εισιτηρίων για τη σημερινή απογευματινή αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό. Η «κινητικότητα» είναι ικανοποιητική αν υπολογιστεί πως είναι τριήμερο αργίας και πως ο αγώνας δεν είναι υψηλού ενδιαφέροντος (σ.σ. όπως ένα ντέρμπι).

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα αγοράζουν κανονικά από την Aris FC Boutique ή διαδικτυακά μέσω της viva.gr. Σε λίγη ώρα θα ανοίξουν και τα εκδοτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» ώστε να συνεχιστεί κι εκεί η προπώληση τους.

Πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε

Δικαίωμα δωρεάν εισόδου έχουν τα παιδιά έως 12 ετών μόνο στις θύρες 4 και 5, με απαραίτητη φυσικά τη συνοδεία από τον γονέα τους.

Όσοι δεν έχουν αποκτήσει κάρτα φιλάθλου πρέπει να την προμηθευτούν για να αγοράσουν το εισιτήριο τους (σ.σ. από τα γραφεία του ΑΣ). Η συγκεκριμένη κάρτα θα ισχύει για όλους τους αγώνες και δεν θα χρειαστεί ξανά η έκδοσή της.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button