Ποδόσφαιρο

Δημητριάδης: “O Άρης για πάντα στην Σούπερ λίγκα και πρωταγωνιστής”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Δημητριάδης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Παίξαμε ένα παιχνίδι παλαιμάχων στην Ξάνθη και την ίδιο βράδυ παίξαμε με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την Γενοκτονία των Ποντίων και παρόλο που μου ζητήθηκε να παίξω και με την ομάδα του Άρη δυστυχώς τα πόδια είναι λίγο βαριά πλέον απλά φόρεσα την φανέλα και βγήκαμε κάποιες φωτογραφίες με τα παιδιά. Μας δίνεται η ευκαιρία μέσα από αυτά τα παιχνίδια να θυμηθούμε τα παλιά και δεν σας κρύβω ότι με ευχαρίστησε πάρα πολύ το γεγονός ότι μπόρεσα να είμαι σε αυτό το παιχνίδι και για το γεγονός για να τιμηθούν οι πρόγονοι μας γιατί είμαι και εγώ Πόντιος. Είδαμε και κάποιους φίλους που είχα να τους δω πάρα πολλά χρόνια και μέσα από αυτήν την διαδικασία αυτό που μένει είναι μπορούμε να βρισκόμαστε και να θυμόμαστε τα παλιά.

Για τον Άρη είπε: 

Ο Άρης είναι στην σωστή του θέση. Αυτό έδωσε και το δικαίωμα στους παράγοντες να ετοιμάσουν την νέα χρονιά με πολύ ηρεμία γιατί γνωρίζοντας από νωρίς ότι είσαι στην επόμενη κατηγορία μπορείς να σχεδιάσεις και την επόμενη χρονιά που δεν θα είναι όπως ήταν η φετινή.

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης ανέβηκε δίκαια είπε:

Ναι δίκαια. Ήταν μία ομάδα που εξασφάλισε νωρίς την άνοδο. Η Α εθνική είναι μία κατηγορία στην οποία ο Άρης πρέπει να βρίσκεται πάντα. Τώρα με πιο πολύ ηρεμία η διοίκηση μπορεί να σχεδιάσει την επόμενη χρονιά που θέλει περισσότερη οργάνωση.

Για το πως πρέπει να παρουσιαστεί ο Άρης του χρόνου είπε:

Ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να έχουν παίκτες αξίας οι οποίοι θα πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους. Ο Άρης δεν πρέπει να έχει σαν στόχο να παραμείνει στην κατηγορία αλλά να έχει υψηλούς στόχους όπως πάντα και να διεκδικεί θέσεις για Ευρώπη, τελικούς κυπέλλου και να πρωταγωνιστεί παντού.

Μέσα από τα λάθη του πιστεύω ότι ωρίμασε και δεν θα γίνουν ξανά τα ίδια λάθη. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι πάντα εκεί που αξίζει.

Για τον κόσμο του Άρη είπε:

Ο Άρης έχει μεγάλο λαό, έχει κόσμο που τον ακολουθεί και γι’αυτό είναι και μεγάλη ομάδα.

Για τον Σπανό και τον Μυροφορίδη είπε:

Ο κ. Σπανός και ο κ. Μυροφορίδης σαφέστατα έχουν κάνει το καλύτερο. Ο στόχος του Άρη ήταν να ανέβει κατηγορία και ανέβηκε απλά πρέπει να σχεδιαστεί με ηρεμία και σιγουριά για την επόμενη χρονιά.

Για το φιλικό της Γενοκτονίας είπε:

Συνέπεσε και ο θάνατος του προέδρου, του Χάρρυ Κλυνν που ήταν ένας λόγος που υπήρξα ποδοσφαιριστής στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Με είχε δει σε έναν αγώνα που έπαιζα σε μία ομάδα Γ εθνικής και είπε ότι αυτό το παιδί το θέλουμε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Είχε μιλήσει και με κάποιους από την πρώτη ομάδα και ουσιαστικά την επόμενη μέρα ήμουν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ήμουν 17 χρονών και ήμουν ποδοσφαιριστής στον Απόλλωνα.

Για το τι θυμάται από τον Χάρρυ Κλυνν είπε:

Πάνω απ’όλα ήταν άνθρωπος και όσες φορές χρειάστηκα να με βοηθήσει ήταν εκεί παρών. Ποτέ δεν είπε όχι σε κανένα από τα παιδιά της ομάδας.

Για τον Απόλλων Καλαμαριάς είπε:

Ο Απόλλων έχει βάσεις και θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή ή την επόμενη χρονιά να βρεί και τον Απόλλων στην κατηγορία που αξίζει και αυτός να είναι γιατί υπήρξε και αυτός για πολλά χρόνια στην Α εθνική.

Για το αν ασχολείται με το ποδόσφαιρο είπε:

Ναι εδώ στην Ξάνθη ασχολούμαι ερασιτεχνικά με αυτό που αγαπώ. Είμαι προπονητής σε μία ομάδα στην Ξάνθη που είναι στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button