Ποδόσφαιρο

Δημητριάδης: «Ψάχνει ένα “restart” ο Άρης – Μόνο θετική η παρουσία του Χαριστέα»

Ο Γιάννης Δημητριάδης, που έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη και της Ξάνθης, μίλησε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press» με τους Γιώργος Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο

Για το VAR:

Το VAR μπήκε για το καλό του ποδοσφαίρου, για να μην αδικείται καμία ομάδα. Πέρα από αυτό, όμως, βλέπω να γίνονται κάποια πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου και ενώ τα βλέπουν στο VAR τα βγάζουν και λάθος. Σε άλλες χώρες, π.χ. Αγγλία αυτός που βλέπει το VAR φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι και μαθηματικός, βλέπουν τριγωνομετρία, μετράνε γόνατο, πόδι, αστράγαλο για να μην αδικήσουν.

Εύχομαι το VAR στην Ελλάδα να είναι για καλό. Σίγουρα είναι κάτι καινούργιο που μπορεί να βελτιωθεί αρκεί να θέλουμε να βελτιωθούμε.

Για τον αγώνα Ξάνθη – Άρης

Πρώτα απ’ όλα η Ξάνθη είναι εντυπωσιακή. Έχει καταφέρει να κάνει κάτι το οποίο τα τελυταία χρόνια δεν είχε καταφέρει να κάνει, είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Παίζει απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Άρης που καίγεται και θέλει βαθμούς για να ανέβει κυρίως ψυχολογικά και μεά αγωνιστικά.

Ο Άρης έχει αλλάξει προπονητή, φαντάζομαι θα υπάρχει άλλη ψυχολογία. Σίγουρα θα θέλει την νίκη, από εκεί και πέρα έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα η οποία παίζει εντυπωσιακά. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Υπάρχει μια διαφορά βαθμολογική, η Ξάνθη είναι πολύ καλά ψυχολογικά, πολύ ανεβασμένη. Το γήπεδο σίγουρα θα είναι γεμάτο. Η ομάδα μέχρι τώρα στη συγκομιδή φαίνεται έχει πορεία πρωταθλητισμού.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτή την στιγμή σε καλύτερη κατάσταση φαίνεται ότι είναι η Ξάνθη. Σίγουρα θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Το καλύτερο υλικό να έχεις σε μια ομάδα θα πρέπει να το διαχειριστείς, φαίνεται ότι ο προπονητής την Ξάνθης διαχειρίζεται την όλη κατάσταση πάρα πολύ καλά και τα αποτελέσματα φαίνονται. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Τα στοιχεία της Ξάνθης

Υπάρχουν στιγμές που παίζει ποδόσφαιρο υπομονής, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να βγει σε γρήγορη μετάβαση. Είναι μια καλή ομάδα, έχει ένα καλό σύνολο και έχει ψυχολογία. Έχει κάνει μεγάλες νίκες φέτος, έχουμε χρόνια να δούμε την ομάδα να ξεκινάει έτσι και είναι κάτι πρωτόγνωρο για την πόλη της Ξάνθης.

Για τον Άρη

Αυτή την στιγμή ο Άρης ψάχνει ένα restart. Θέλει οπωσδήποτε μια νίκη για να ανέβει κυρίως ψυχολογικά. Ο καινούργιος προπονητής φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά πράγματα, πέρα από το να δώσει στα παιδιά μια οντότητα να δώσουν ότι μπορεί ο καθένας, να πάρει από τον κάθε ποδοσφαιριστή το 100% . Σίγουρα θα βάλει κάποια δικά του στοιχεία και όλος ο κόσμος θα πιστεί ότι η ομάδα θα ανέβει και θα πάρει ότι μπορέσει στο πρωτάθλημα. Όταν τελειώσει ο πρώτος γύρος θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη όχι μόνο για τον Άρη αλλά και για όλες τις ομάδες.

Για τον σχεδιασμό που παρέμεινε ίδιος με αποτέλεσμα το μόνο που μπορούσε να αλλάξει είναι ο προπονητής

Είναι μια φιλοσοφία όλων των ομάδων. Δεν εμπιστευόμαστε τον Έλληνα προπονητή,γενικά δεν εμπιστευόμαστε έναν προπονητή όταν κάνει 3-4 ήττες. Δεν υπάρχει υπομονή και δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλους τους ποδοσφαιριστές οπότε αυτός που την πληρώνει είναι ο προπονητής. Κάτι παρόμοιο έγινε και τώρα στην ομάδα του Άρη, περιμένοντας ο κόσμος και η διοίκηση να αλλάξει κάτι.

Με βάση το υλικό αν περίμενε να έχει τόσο άσχημο ξεκίνημα

Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές άλλα περιμένεις, άλλα σου έρχονται με αποτέλεσμα να γίνεται όλο αυτό που γίνεται (αλλαγές προπονητών, κάποιοι ποδοσφαιριστές αμφισβητούνται, άλλοι αποθεώνονται). Είναι ένας κύκλος που γίνεται συνήθως όταν ξεκινάει ένα πρωτάθλημα και φτάνεις με την ομάδα να μπαίνει στο πρωτάθλημα με 5 βαθμούς. Τότε υπάρχει αμφισβήτηση και αυτό έχει ασχημο αντίκτυπο αλλά είναι στο χέρι της ομάδας και των παιδιών να αλλάξει η κατάσταση. Ο Άρης διάλεξε να πάρει έναν καινούργιο προπονητή για να αλλάξει τα δεδομένα.

Για την παρουσία του Άγγελου Χαριστέα

Ο Άγγελος Χαριστές είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι άνθρωπος που γνωρίζει τον σύλλογο πολύ καλά. Μόνο θετικό είναι που βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην ομάδα και εύχομαι και στον Άγγελο και στην ομάδα να βρει τον δρόμο της.

Για την φράση του Χαριστέα: «Μια ομάδα από μόνη της πρέπει να έχει χαράξει μια φιλοσοφία και πάνω εκέι να κουμπώνει ένας προπονητής»

Συμφωνώ με το Άγγελο. Εννοείται να υπάρχει μια φιλοσοφία στην ομάδα από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα. Κάποια παιδιά που γίνονται επαγγελματίες και έρχονται στην μεγάλη ομάδα να είναι έτοιμοι στη φιλοσοφία της ομάδας ώστε να μην υπάρχει ιδιαίτερη δουλειά για τον πρώτο προπονητή ή για οποιονδήποτε το να μάθει τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Έχει δίκιο! Θα πρέπει να υπάρχει μια φιλοσοφία που θα ακολουθεί και τις ακαδημίες που θα είναι ότι ακριβώς θέλει η πρώτη ομάδα.

Για τα ιδιοκτησιακά

Ότι ακούτε εσείς, ακούμε και εμείς. Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Νομίζω πως αυτή την στιγμή ο κ. Πανόπουλος είναι στην ομάδα.

Για τον Ηρακλή Νέου Ζυγού

Είμαστε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες από ότι πέρυσι. Στην συγκεκριμένη ομάδα οι άνθρωποι είναι ήρωες που κατάφεραν και την ανέβασαν.

Ανέβηκε στην Γ’ από την ιστορία και μόνο, η ομάδα είναι καθαρά ερασιτεχνική και προσπαθούμε να περάσουμε μια επαγγελματική νοοτροπία. Ήδη έχουμε παίξει με ομάδες ιστορικές όπως είναι ο Πανσερραϊκός, ο Κιλκισιακός. Την χρονιά αυτή επειδή έχουμε πολλά νέα παιδιά προσπαθούμε πιο πολύ να την διασκεδάσουμε.

Για τον αν παρεβρεθέι στο γήπεδο της Ξάνθης την Κυριακή

Όχι δυστυχώς, παίζουμε με τον Πανδραμαϊκό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button