Μπάσκετ

Δεύτερος ημιτελικός στο Περιστέρι που κρίνει πολλά…

Το Περιστέρι θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Αν. Παπανδρέου», στον δεύτερο ημιτελικό για την Basket League (19:15).

Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 101-57 στον πρώτο αγώνα, κάνοντας το 1-0 στη σειρά και θέλουν τη δεύτερη νίκη, για να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα, για την πρόκριση στους τελικούς. Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν τη σειρά και να βάλουν δύσκολα στο «τριφύλλι», εν όψει της συνέχειας των αγώνων. Αυτή θα είναι η 20η αναμέτρηση των δυο ομάδων για τα play off του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το «τριφύλλι» μετράει 57 νίκες και το Περιστέρι 15 στα προηγούμενα ματς για τη μεγάλη κατηγορία. Για την Basket League, ο Παναθηναϊκός έχει 46-9 νίκες, ενώ για τα play off οι νίκες είναι 15-4. Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει 26 από τις 28 ημιτελικές σειρές στις οποίες έχει πάρει μέρος και έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ το 1994 (3-2) και τον Ολυμπιακό το 2002 (2-0). Οι «πράσινοι» έχουν 72 νίκες και 20 ήττες. Από την άλλη πλευρά, το Περιστέρι δεν έχει κερδίσει τις τέσσερις προηγούμενες ημιτελικές σειρές, στις οποίες είχε πάρει μέρος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button