Απόψεις

Δεύτερη χρονιά στη β’ εθνική και τέταρτη στα ποδοσφαιρικά υπόγεια και η ταλαιπωρία έχει ακόμη ένα χρόνο δρόμο.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη, για να μπούμε σε μια διαδικασία από την οποία να αρχίσουμε να κουβεντιάσουμε για φαβορί ανόδου, ή έστω για το ποιες ομάδες θα μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Πήρα λοιπόν όλο τον πίνακα που αναφερόταν στις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων, ή αλλιώς αν θέλετε το “πάρε δώσε”, και αναλύοντας αυτό το “αλισβερίσι” όλων των ομάδων της κατηγορίας, προσπάθησα να εκτιμήσω, το τι μπορεί να προκύψει αγωνιστικά για την κάθε μία από αυτές για την χρονιά που μας έρχεται. Λίγο νωρίς, όμως το συμπέρασμα μου είναι το εξής.

Οι ομάδες οι οποίες θα έχουν την οικονομική συνέπεια, δηλαδή δεν θα έχουν πρόβλημα στο οικονομικό, θα είναι αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν, και θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Όσο και να σας φανεί παράξενο, την υγεία την οικονομική που έχει ο Απόλλων Πόντου (πρώην Καλαμαριάς) δύσκολα την συναντάς, κάτι το οποίο προσωπικά εγώ, εκτιμώ ότι τον τοποθετεί στα φαβορί ανόδου.

Ας μην λησμονούν οι φίλοι που διαβάζουν αυτά τα γραφόμενα, ότι η χρονιά που πέρασε, βρήκε 2-3 ομάδες οι οποίες κατάφεραν να έχουν οικονομική υγεία, και οι δύο από αυτές άλλαξαν κατηγορία προς τα επάνω, και αναφέρομαι σε Λαμία Και Απόλλων.

Άρα λοιπόν εδώ θα πρέπει να ξαναπώ για πολλοστή φορά, πόσο απαραίτητη προϋπόθεση για την ομάδα μας φέτος, είναι η συνέπεια στο οικονομικό. Καμία επιτυχία δεν εξαρτάται μόνο από οποιαδήποτε Mυροφορίδη η τον Σπανό και το “ειδικό ρόστερ”, εάν δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του ο κ.Καρυπίδης.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε, ότι φέτος κατά την διάρκεια της χρονιάς υπήρξε πολύ μεγάλη γκρίνια για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο ήταν κερασάκι για τα “κουρασμένα παλικάρια”, και να σας θυμίσω για όσους δεν γνωρίζουν, ότι τελευταία στιγμή απετράπη “ανταρσία” μέσω ανακοίνωσης των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ζητούσαν το αυτονόητο σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Δηλαδή να παίρνουν τα χρήματα στην ώρα τους, κάτι βέβαια το οποίο αυτόματα δίνει την δυνατότητα να έχουν την προσοχή τους, μόνο στο χορτάρι.

Άρα εδώ θα μπορέσω να κινδυνολογήσω, και να πω το εξής: βλέποντας το νέο διαφορετικό πλάνο και την νέα εκκίνηση από το ίδιο σημείο όπως πέρυσι τέτοια εποχή, είμαι αρκετά αισιόδοξος, όμως όλα θα κρέμονται από μια κλωστή, εφόσον διαπιστωθεί από πολύ νωρίς, ότι δεν θα υπάρχει η οικονομική υγεία, συνέπεια πληρωμών κτλ, από τον μεγαλομέτοχο τον κ.Καρυπίδη, που άλλωστε αυτή θα πρέπει, και θα είναι, η μοναδική ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ που καλείται να εκπληρώνει και να μη ξαναβάλει τρικλοποδιές στον εαυτό του.

Η φετινή αποτυχία εκτός από τον κάκιστο προγραμματισμό και ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ που έγινε πέρυσι τέτοια εποχή, και για το οποίο μιλούσα από τις πρώτες αγωνιστικές, όπως έγραψα λίγο πιο πάνω, το κερασάκι στην τούρτα ήταν και ασυνέπεια στο οικονομικό, αφού μπορεί να υπήρχαν υπογραφές και διακανονισμοί έως 31-12-16 ημερομηνία που εξετάζει η ΕΕΑ, όμως από και μετά τα προβλήματα ήταν πολλά, αφού αυτό άλλωστε ήταν και ο λόγος να πάμε σε αδειοδότηση, στο δεύτερο βαθμό, και “κομμένη” για άδεια σούπερ ΛΙΓΚΑ.

ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ κλείνοντας, ότι φέτος τα φαβορί για την άνοδο, θα είναι οι 2-3 ομάδες οι οποίες θα έχουν οικονομική υγεία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button