Ποδόσφαιρο

Δεύτερη σερί νίκη για τον Ηρακλή (1-0) επί του Διαγόρα

Τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν και μάλιστα συνεχόμενη πέτυχε ο Ηρακλής που επικράτησε του Διαγόρα του Απόστολου Τερζή στο Καυταντζόγλειο

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν της ομάδας της Ρόδου με γκολ του Κριστιάν Κούστα με κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.

Mε αυτή τους τη νίκη, οι “κυανόλευκοι” αναρριχήθηκαν προσωρινά στη 5η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, ενώ η ομάδα του πρώην προπονητή του Άρη, έμεινε στους 5 βαθμούς και την 7η θέση.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής θα παίξει στο Βόλο κόντρα στη τοπική Νίκη, ενώ ο “άστεγος” ακόμα Διαγόρας θα αντιμετωπίσει στα Γιάννενα τον ΠΑΣ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΤ Ηρακλής(Στάικος): Στουρνάρας, Kαλουτσικίδης(87΄Κιβρακίδης), Αναστασίου, Διαμαντής, Παπασάββας, Χάμοντ, Μπελμόντ(87΄Πατράλης), Κούστα, Τσιριγώτης(79΄Χριστοδουλόπουλος), Κυνηγόπουλος, Τσιντώνης(70΄Μιράντα)

Διαγόρας(Τερζής): Τσιλιγγίρης, Δημόπουλος, Ντιαλόσι, Μανωλάκης(57΄Μπλανκ Καζάου), Παρασκευάς, Τσιαντούλας(74΄ Παπαδόπουλος), Γαρουφαλιάς, Μπρέγκου(84΄Λιούμης), Ολιβέρι(84΄Κοκκίνης), Μανιάς, Νικόλης

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button