Ποδόσφαιρο

“Δεν υπήρχε κάτι για να ακυρωθεί το γκολ μας – Γι΄αυτό έμεινε εκτός ο Γκαρθία…”

Τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου

Ο Άλαν Πάρντιου στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: “Ημασταν κουρασμένοι, φάνηκε αυτό. Από ότι είδαμε, δεν υπήρχε κάτι για να ακυρωθεί το γκολ που πετύχαμε! Να παίξεις δύο αγώνες με την ίδια ενέργεια είναι δύσκολο. Οι παίκτες έμοιαζαν κουρασμένοι. Η ομάδα θέλει μία ώθηση… Παλέψαμε δύο αγώνες και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα από αυτούς”.

Για τον Καμαρά και το 2ο ημίχρονο με την παρουσία του Καμάτσο: “Ο Καμάτσο ήταν καλά, δεν χάθηκε, ήταν η κανονική του θέση. Θεωρήσαμε πως θα ήταν καλύτερο ο Καμαρά να αρχίσει το ματς. Θέλαμε να τον προστατεύσουμε για να κάνει κανονικό ζέσταμα και να μπει στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά αποδείχτηκε πως δεν ήταν έτοιμος. Εχει έναν μικρό τραυματισμό και θα δούμε τι έχει”.

Για την διαφορά με την Premier League σχετικά με τα σερί ματς: “Όταν ψάχνεις για παίκτες στην Premier League, αναζητάς παίκτες με εξαιρετική φυσική κατάσταση. Έχουμε καλούς παίκτες που από φυσικής κατάστασης πρέπει να τους διαχειριστούμε”.

Για το ματς με Βόλο και τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό: “Κρατήσαμε έξω παίκτες όπως τον Μάνου, για να είναι έτοιμοι στο επόμενο ματς (σ.σ. με τον Βόλο). Πήραμε την απόφαση να μείνουμε εδώ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ψυχολογικά δείχναμε άδειοι. Δεν ξέρω… Ισως το γεγονός ότι μείναμε στο ξενοδοχείο και να είναι μακριά από την οικογένεια οι παίκτες, να τους επηρέασε ψυχολογικά”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button