Μπάσκετ

Δεν το πίστεψαν ούτε αυτοί, ήττα με κατεβασμένα χέρια στο ΣΕΦ

Ο Άρης φιλοξενήθηκε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστική της Basket League.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης ξεκίνησε δυνατά και προσπάθησε να κοντράρει από την αρχή τον Ολυμπιακό με πρώτο στόχο αρχικά να μην τον αφήσει να ξεφύγει στο σκορ. Μάλιστα μέχρι το 6το ματς πήγαινε πόντο, πόντο αυτό σήμαινε ένα τρίποντο θα έκανε την διαφορά σε εκείνο το σημείο αλλά και θα έδινε ψυχολογία στην ομάδα που το έβαζε, αυτοί που κατάφεραν να το πετύχουν ήταν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Τίλι και ουσιαστικά από εκείνο το σημείο άρχισαν να παίρνουν τα ηνία του αγώνα και να ξεφεύγουν σιγά, σιγά στο σκορ.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 21-14

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης προσπάθησε να βάλει στοπ στον Ολυμπιακό και να τον πλησιάσει στο σκορ, οι γηπεδούχοι όμως ήταν πιο ψύχραιμοι και με σωστές επιλογές κατάφεραν να πετύχουν τα καλάθια που έπρεπε, σε αντίθεση με τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις δεν κάνανε σωστές επιλογές για να φτάσουν στο εύκολο καλάθι και κάποιες άλλες έκαναν και λάθη, δίνοντας ουσιαστικά την μπάλα στον αντίπαλο. Για τον Άρη αυτός που ξεχώρισε στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με 8 πόντους ενώ για τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Παπαπέτρου με 8 πόντους, 2 ριμπάουντ και μία ασσίστ.

Τέλος ημιχρόνου: 40-26

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να προσπαθούν αλλά η ανωτερότητα του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρη, όσες φορές οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πλησιάσουν στο σκορ, οι γηπεδούχοι ξέφευγαν και πάλι πολύ εύκολα. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να χτίσει μια διαφορά 17 πόντων στην τρίτη περίοδο και μάλιστα όπως κυλούσε το παιχνίδι δεν φάνηκε να δυσκολεύτηκε και ιδιαίτερα αφού και οι ίδιοι οι παίκτες του Άρη δεν έδειξαν να πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 63-46

Η πτώση του Άρη συνεχίστηκε και στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου πλέον δεν μπορούσε με τίποτα να σταματήσει την επέλαση αλλά και την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν το πίστεψαν ούτε λεπτό ότι μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω, βέβαια η διαφορά ποιότητα είναι δεδομένη αλλά αν το πίστευαν δεν θα έχαναν τουλάχιστον με κατεβασμένα τα χέρια. Οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι, πετύχαιναν εύκολα καλάθια βγάζανε ωραίες επιθέσεις και ήταν εύστοχοι και στα σουτ  τριών πόντων, οι «κίτρινοι» από την άλλη πέντε λεπτά πριν από το τέλος άρχισαν σιγά, σιγά να παρατάνε το παιχνίδι. Για τον Άρη καλύτερος παίκτης ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος πέτυχε 13 πόντους είχε 1 ριμπάουντ και 1 ασσίστ ενώ έκανε και 2 κλεψίματα. Στην αντίπερα όχθη αυτός που «πλήγωσε» περισσότερο τον Άρη ήταν ο Γιάννης Παπαπέτρου με 15 πόντους,  7 ριμπάουντ και 4 ασσίστ.

Τέλος παιχνιδιού: 86-66

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button