Ποδόσφαιρο

Δεν τους άρεσε ο Βασιλειάδης και ζήτησαν…τον Τσίπρα από την superleague

H αντιπροσωπεία όσον θέλει…να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση συναντήθηκε με τον Γιώργο Βασιλειάδη, δεν τους άρεσε η απάντηση και τώρα..ζητάνε τον Τσίπρα!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει. Ποτέ δεν θα μας κάνει να… βαριόμαστε. Ακόμα και στα πιο… βαρετά και… άνοστα θέματα έχει τον τρόπο του να ταράζει τα νερά. Πάμε λοιπόν σε διάφορα ενδιαφέροντα σχετικά με την συνάντηση της πλευράς του Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους της Λίγκας. Η στάση και η θέση του Γιώργου Βασιλειάδη είναι γνωστή και έχετε διαβάσει τα δεδομένα.Οι διάλογοι που έγιναν μες στην συνάντηση είχαν ένα ξεχωριστό… χρώμα. Υπήρχαν και εκπρόσωποι της Super League όπως η πλευρά Μονεμβασιώτη που ανέφεραν να γίνει προσπάθεια για επαφή με τον Τσίπρα σχετικά με την αναδιάρθρωση. Ο Βασιλειάδης τους είπε ότι εάν πάρουν το ΟΚ εκείνος δεν έχει θέμα να τους… σταματήσει.
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης εκ μέρους της Λίγκας είπε στον Υφυπουργό «πως είχαμε πει για ένα πλάνο πενταετίας με το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τώρα είναι για δύο χρόνια». Ο Υπουργός του απάντησε ότι «έκανα πέρυσι την υποχώρηση και είπαμε ότι θα πάμε σε πλάνο δύο ετών για να δούμε εάν θα προχωρήσει ή όχι». Ο ΠΑΟΚ ανέφερε στην συνάντηση ότι «εάν γίνεται να πάμε σε ένα πλάνο με 16 ομάδες χωρίς να θίγονται τηλεοπτικά συμφέροντα να πάμε. Εάν όχι όμως να πάμε στην αναδιάρθρωση. Γεωγραφικά πάντως πρέπει να έχουμε παραπάνω ομάδες. Δεν είμαστε σαν ένα νησί όπως η Κύπρος».
Ο ΟΦΗ τόνισε πως «κύριε Υπουργέ οι αναδιαρθρώσεις γίνονται από κάτω προς τα πάνω και όχι από πάνω προς τα κάτω». Γενικά ο ΟΦΗ είχε αρκετές προτάσεις και στέκεται και σε θέματα υποδομών, Ακαδημιών και ερασιτεχνικών ομάδων. «Αυτό δεν είναι δική μου δουλειά. Είναι της ΕΠΟ. Εμείς είχαμε το πλάνο αυτό για μία κατηγορία πρότυπο και με μείωση ομάδων για να γίνει πιο εμπορική. Έχω εδώ όλο το πλάνο. Εάν πάλι η ΕΠΟ ή εσείς έχετε άλλη δομή για την αναδιάρθρωση μπορούμε να το συζητήσουμε. Όχι όμως να μην γίνει η αναδιάρθρωση», σχολίασε.
Ζητήθηκε από τον Βασιλειάδη να ρίξει νερό στο κρασί του. «Πόσο νερό να ρίξουμε πια; Κάναμε τόσες υποχωρήσεις. Πέρυσι σας έλεγα 12 και μου λέγατε 14 και πήγα με αυτό που θέλατε εσείς», σχολίασε για να ακουστεί η ατάκα μετά πως «τουλάχιστον δεν θα μεθύσετε με τέτοιο νερωμένο κρασί…». Ο Βασιλειάδης πάντως και απογοητεύθηκε και ενοχλήθηκε καθώς οι αξιώσεις της Λίγκας ήταν και να μην γίνει αναδιάρθρωση και να πάρουν και το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΕΡΤ κανονικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button