Ποδόσφαιρο

Δεν τα κατάφερε ούτε με τον Ολυμπιακό,, νέα “κρύα” ήττα για τον Άρη

Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα γνώρισε ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό σε μια ακόμη “κρύα” βραδιά στο Κλεάνθης Βικελίδης

Οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν στους 12 βαθμούς μετά από αυτήν την νέα “κρύα” ήττα, έχουν πέντε ήττες σε εννιά παιχνίδια, γεγονός που όχι άδικα δημιουργεί προβληματισμό και σκέψεις στους κιτρινόμαυρους, μια και σε ένα ακόμη παιχνίδι, χωρίς να είναι χειρότεροι από τον αντίπαλο, έφυγαν με άδεια τα χέρια από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάσει, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά χωρίς να δημιουργήσει ιδιαίτερες καταστάσεις, είχε την τύχη να σκοράρει σε ανύποπτη στιγμή.

Ο Ερέρα επεφύλαξε για μια ακόμη φορά ενδεκάδα διαφορετική από τα άλλα τα παιχνίδια.

Μπροστά από τον Κουέστα, βρέθηκαν δεξιά ο Τζανακάκης, αριστερά ο Μενέντεθ με κεντρικό αμυντικό δίδυμο Δεληζήση και Σόουζα. Σε μια παράταξη 4-2-3-1, οι Σιώπης, Κολάσο ήταν μπροστά από την άμυνα. Δεξιά ο Γκάμα, αριστέρα ο Γκαρσία, φορ ο Γιουνές και τον Ντιγκινί σε ελεύθερο ρόλο.

Ο Άρης έδωσε χώρο και μπάλα στα πρώτα 15 λεπτά στον Ολυμπιακό, δεν είχε κατοχή, με αποτέλεσμα  οι φιλοξενούμενοι  να έχουν την υπεροχή και να δημιουργήσουν δυο καλές ευκαιρίες με τους Φορτούνη στο 5’ και Ομάρ στο 14’.

Στη συνέχεια ο Άρης ισορρόπησε το παιχνίδι, προσπάθησε να βγει μπροστά και είχε τρεις καλές στιγμές. Στο 18΄σε απευθείας φάουλ του Γκαρσία, στο 21’ σε σουτ του Μενέντεθ και στην καλύτερη φάση στο 35’ σε κεφαλιά του Ντιγκινί που εξουδετέρωσε ο Σα.

Ο Άρης μπήκε πολύ πιο δυνατά στο β΄μέρος και αναζήτησε ένα γκολ. Μεγάλη στιγμή στο 54′ όταν ο Γιουνές δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Γκαρσία που… χόρεψε την άμυνα του Ολυμπιακού.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Άρης δέχθηκε ένα “κρύο” γκολ από τον Ολυμπιακό. Στο 67′ ο Νάτχο, ο οποίος είχε περάσει δέκα λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι, βρήκε τον Κούτρη στα αριστερά στην πλάτη της άμυνας του Άρη, σέντρα και εύκολο γκολ του Χασάν για το 0-1.

Ο Ερέρα  προσπάθησε στο τελευταία 15λεπτο να αλλάξει την κατάσταση ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Ματίγια και Διαμαντόπουλο αντί των Ντιγκινί και Σιώπη, γυρίζοντας την ομάδα σε ένα σύστημα 4-4-2. Μετά το 80′ έριξε στην μάχη και τον Μαρτίνες, αντί του Γκάμα παίζοντας ουσιαστικά τα ρέστα του…

Ο Άρης βγήκε μπροστά πίεσε και στο 89′ είχε καλή στιγμή με τον Γκαρσία να ισοφαρίσει, αλλά σπατάλησε τα περισσότερα λεπτά μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος με πολλά λάθη όλα σε βάρος του Άρη.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Τζανακάκης, Μενέντεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Κολάσο, Σιώπης (76′ Ματίγια),Ντιγκινί (76΄Διαμαντόπουλος), Γκαρσία (83′ Μαρτίνες), Γκάμα, Γιουνές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε (84′ Καμαρά), Φορτούνης (88′ Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος (59′ Νάτχο), Ποντένσε, Χασάν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button