Ερασιτέχνης

Δεν παρατάει την μάχη το χάντμπολ (photo)

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου για το  ανδρικό χάντμπολ, γι αυτόν τον λόγο ανάρτησε στα social media ένα μήνυμα-κάλεσμα, τονίζωντας πως θα κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις του την νίκη.

“7η και τελευταία αγωνιστική για τον α’ γύρο, με πολύ δύσκολη έξοδο του Άρη στο Κιλκίς απέναντι στον τοπικό Γ.Α.Σ. που βρίσκεται στην 2η θέση κυνηγώντας την άνοδο. Η ομάδα μας δεν έχει ακόμη σημειώσει νίκη αλλά θα πρέπει να την κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της, απέναντι στις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει και τις ελλείψεις που θα έχει στην σύνθεση του. Ο κόσμος του Άρη στην περιοχή, αναμένεται να είναι εκεί για να υποστηρίξει την αγαπημένη μας ομάδα.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο κλειστό του Κιλκίς.”

View this post on Instagram

7η και τελευταία αγωνιστική για τον α' γύρο, με πολύ δύσκολη έξοδο του Άρη στο Κιλκίς απέναντι στον τοπικό Γ.Α.Σ. που βρίσκεται στην 2η θέση κυνηγώντας την άνοδο. Η ομάδα μας δεν έχει ακόμη σημειώσει νίκη αλλά θα πρέπει να την κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της, απέναντι στις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει και τις ελλείψεις που θα έχει στην σύνθεση του. Ο κόσμος του Άρη στην περιοχή, αναμένεται να είναι εκεί για να υποστηρίξει την αγαπημένη μας ομάδα. Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο κλειστό του Κιλκίς. #aris #arishandball #aristhessaloniki #greekhandball #welovehandball

A post shared by Aris Handball Club 1984 (@arishandball) on

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button