Ποδόσφαιρο

“Δεν νίκησε όμως δεν κάηκε”

Ο Άρης ηττήθηκε στον χθεσινό αγώνα από τον Ατρόμητο, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί κάτι το.. “τραγικό”.

Ο Μίχαελ Ένινγκ παρουσίασε μια ενδεκάδα.. διαφορετική με αρκετές αλλαγές, κάνοντας το λεγόμενο “ροτέισον”, που μερίδα του κόσμου ζητούσε.. επιτακτικά.

Ο Έμαν μετά από καιρό έκανε την εμφάνιση του κάτω από το γκολπόστ, το δίδυμο Σόουζα-Ρόουζ για πρώτη φορά υπερασπίστηκε μαζί το κέντρο της άμυνας και ο Σάσα με τον Σούντγκρεν στα μπακ, σίγουρα δεν αποτελούν τις βασικές επιλογές σε κάθε άλλο ενδεχόμενο του Γερμανού τεχνικού.

Στο κέντρο του Άρη είδαμε πάλι ένα δίδυμο για πρώτη φορά μαζί στην αρχική ενδεκάδα. Ο Μπακούτσης μαζί με τον Ματίγια προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους, με τον Ισπανό αρκετές φορές να καλύπτει τον νεαρό Έλληνα μέσο, που έκανε κάποια λάθη απειρίας, πλήρως δικαιολογημένα.

Στην μεσοεπίθεση, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές, με την είσοδο του Μαντσίνι και την συνολική του εμφάνιση να είναι το κέρδος που μπορεί να αποκομίσει ο Άρης από την χθεσινή ήττα.

Συμπερασματικά, δεν ήταν μια βραδιά.. όνειρο για τους “κίτρινους”, καθώς όπως είναι λογικό καμία ήττα δεν μπορεί να γίνει εύκολα.. αποδεκτή. Όμως, ειδικά όταν πλησιάζει ένας κρίσιμος αγώνας, που το αποτέλεσμα του μπορεί να κρίνει τον πιο σημαντικό στόχο του συλλόγου, κάθε ροτέισον, κάθε εμφάνιση είναι δικαιολογημένη.

Όπως δήλωσε (παράθεση χθεσινές δηλώσεις Ένινγκ, να βγάζει σε νέο άρθρο) και ο Μίχαελ Ένινγκ, το μυαλό ήταν στον αγώνα της Τετάρτης και εκεί στρέφουν οι άνθρωποι του Άρη όλη την προσοχή τους..

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button