Μπάσκετ

Δεν μπόρεσε ο Άρης, ηττήθηκε χωρίς να είναι ανταγωνιστικός (84-67) στο ΟΑΚΑ

Μακρία από τον καλό του εαυτό ο Άρης που έδειξε να ξεκινά αρκετά δυναμικά στο πρώτο δεκάλεπτο, “έχασε την μπάλα” στη συνέχεια του αγώνα και ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 84-67 για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Στον δικό του ρυθμό!

Μετά το αρχικά 4-0 της ΑΕΚ ο Άρης πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε. Με καλές άμυνες και σωστές επιθέσεις έφτασε το παιχνίδι στο 8-8 για να περάσει μπροστά (8-10) με καλάθι του Σούλερ. Με ένα τρομερό τρίποντο (και φάουλ που δεν δόθηκε) του Τσάλμερς και 1/2 βολές του Σλαφτσάκη έφτασε στο 9-13, με την ΑΕΚ να μειώνει και το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει με 15-16.

16 πόντοι, καμία απάντηση και δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν καλύτερα το δεύτερο δεκάλεπτο, πήραν δύο τρίποντο από Φλιώνη και Σταμάτη φτάνοντας στο υπέρ του 22-27. Από εκεί και μετά ήρθε όμως η κατάρρευση. Η ΑΕΚ έτρεξε ένα 16-0(!) με τον Άρη να μην βρίσκει λύσεις και να χάνει την επαφή με το σκορ. Πολλά πράγματα δεν άλλαξαν μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η οποία ήρθε με το σκορ στο 42-31.

Στον ίδιο ρυθμό και το υπόλοιπο παιχνίδι

Κάτι πολύ διαφορετικό δεν έγινε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ αύξανε την διαφορά, η οποία ήταν πάντα στους 12 πόντους ή παραπάνω. Το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με 63-48, ενώ το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν ακόμη περισσότερο και το σκορ να φτάνει στο 82-64.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button