Μπάσκετ

Δεν μπόρεσε να τον “κοντράρει” και ηττήθηκε με 70-88

Ο Άρης υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan. Gr Basket League. Ο Άρης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήττα με 70-88.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι «κιτρινόμαυροι» δεν ήταν ούτε κακοί, ούτε καλοί στην απόδοση τους, από το πρώτο λεπτό ξεκίνησαν να κυνηγάνε τον Παναθηναϊκό στο σκορ, βέβαια χωρίς να του επιτρέψουν όμως να ξεφύγει πολύ.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 17-21

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι «πράσινοι» άρχισαν να κτίζουν μια διαφορά στο σκορ, συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα και σιγά, σιγά έβρισκαν ρυθμό στην επίθεση. Αντιθέτως οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη, έδειχναν ότι αρχίζουν να χάνουν αυτό που είχαν στο πρώτο δεκάλεπτο, δηλαδή έναν καλό ρυθμό στην επίθεση.

Τέλος ημιχρόνου: 32-48

Στην 3η περίοδο δεν άλλαξε κάτι, ο Παναθηναϊκός κρατούσε το προβάδισμα, και ο Άρης προσπαθούσε να ακολουθήσει από πίσω. Μάλιστα κάποια στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» φτάσανε να χάνουνε με 16 πόντους διαφορά. Ότι προσπάθεια και να έκαναν οι παίκτες του Άρη η διαφορά επιπέδου ήταν φανερή, και οι παίκτες του Παναθηναϊκού πάντα έβρισκαν τον τρόπο να βάλουν την μπάλα στο καλάθι με περισσότερη ευκολία, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» για ένα ακόμα παιχνίδι έδειχναν δυσχέρεια στο σκοράρισμα.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 49-64

Το 4ο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε ένα δεκάλεπτο διαδικαστικού χαρακτήρα πιο πολύ, η διαφορά είχε φτάσει κοντά στους 20 πόντους, και οι «κιτρινόμαυροι» δεν έδειχναν να μπορούν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Και έτσι και οι δύο προπονητές βρήκαν ευκαιρία να δώσουν χρόνο και σε κάποιους άλλους παίκτες από το ρόστερ, όπως για τον Άρη: Χρηστίδης, Καλαϊτζάκης και για τον Παναθηναϊκό, ο Μήτογλου.

Τέλος παιχνιδιού: 70-88

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button