Διεθνή

Δεν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες o Ρότζερ Φέντερερ

O Ρότζερ Φέντερερ με ένα μήνυμα στα social media, ανακοίνωσε πως θα δεν θα βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.


Ο Ρότζερ Φέντερερ μέσω των social media ανακοίνωσε την απόφασή του να μην δώσει το “παρών” στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Με μήνυμα που ανήρτησε στις προσωπικές του σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ο 40χρονος ενημέρωσε πως λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο δεν θα είναι στην κατάσταση που επιθυμείς για να βρεθεί στο Τόκιο.

“Κατά τη διάρκεια της χορτάρινης περιόδου, δυστυχώς είχα ένα πισωγύρισμα με τον τραυματισμό στο γόνατό μου και αποδέχθηκα το γεγονός πως πρέπει να αποσυρθώ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Είμαι πολύ απογοητευμένος, γιατί ήταν πάντα μεγάλη τιμή και αποκορύφωμα της πορείας μου κάθε φορά που εκπροσωπούσα την Ελβετία. Ξεκίνησα ήδη το πρόγραμμα αποκατάστασης, με την ελπίδα να επιστρέψω στο tour αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Εύχομαι καλή τύχη σε όλη την ομάδα της Ελβετίας, θα την υποστηρίζω από μακριά” αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα που δημοσίευσε ο Ρότζερ Φέντερερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button