Ποδόσφαιρο

Δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και οδηγήθηκε στην πρώτη του ήττα

Ο Άρης ταξίδεψε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football league.

Μια αναμέτρηση που όπως αναμενόταν θα ήταν σκληρή με πολλές δυνατές μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα από δύο ομάδες που μεν έχουν εξασφαλίσει την άνοδο αλλά θέλουν την νίκη για το γόητρο και την πρωτιά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και ήδη από τα πρώτα λεπτά ξεκίνησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα και από τους δύο ομάδες και κυρίως από την γηπεδούχο ομάδα. Ο Άρης μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα ήταν αυτός που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 18’, ο Λευτέρης Ιντζόγλου έβγαλε με μια ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Πασχάλη Κάσσο μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά ο δεύτερος άργησε να πλασάρει και ο Στρέζος απομάκρυνε. Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να είναι καλύτεροι και δύο λεπτά αργότερα (20’) έχασαν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, ο Τζανακάκης έβγαλε μια ωραία σέντρα και ο Διαμαντόπουλος πιο ψηλά από όλους πήρε την κεφαλιά αλλά ο Στρέζος απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 26΄ πραγματοποιήθηκε μια ύποπτη και περίεργη φάση, ο Βούο έκανε πεντακάθαρο φάουλ στον Μουμίν, ο διαιτητής Ρατσιάτος δεν το έδωσε και στην συνέχεια της φάσης ο Βουό δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση. Από εκείνη την φάση και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ενώ η μπάλα κυρίως γύριζε στον χώρο του κέντρου με τις δύο ομάδες να υποκύπτουν σε πολλά λάθη.

Στο 45’ όμως κόντρα στην ροή του αγώνα αφού ο Άρης είχε τον πρώτο λόγο και δεν απειλήθηκε καθόλου, ο Μάνος έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ, μετά από μια αντεπίθεση οι γηπεδούχοι συνδυάστηκαν ωραία με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να μην αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 1-0

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ άσχημα για τον Άρη, οι Κρητικοί κατάφεραν να πετύχουν μόλις στο 47’ και δεύτερο τέρμα, ο Βουό έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ιντζόγλου και κατέληξε στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου. Οι «κιτρινόμαυροι» στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κακοί, το δεύτερο αυτό τυχερό γκολ τους έριξε αρκετά την ψυχολογία και δεν μπορούσαν εύκολα να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα του ΟΦΗ κάνοντας μάλιστα πολλά βεβιασμένα λάθη. Στο 59’ λεπτό οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να πετύχουν γκολ με τον Πασά αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης γύρισε την φάση πίσω για να δώσει φάουλ στον Άρη ενώ έπρεπε να αφήσει πλεονέκτημα, στην συνέχεια ο Μπαργκάν εκτέλεσε το φάουλ χαμηλά στην δεξιά γωνία αλλά ο Στρέζος είπε όχι απομακρύνοντας σε κόρνερ. Από εκεί και ύστερα οι παίκτες έδειχναν να έχουν μείνει από δυνάμεις και να έχουν παραδοθεί. Ο Άρης οδηγήθηκε στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, έσπασε το αήττητο του αλλά έχασε και την ευκαιρία να ξαναπάρει την πρώτη θέση.

Τελικό αποτέλεσμα: 2-0

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button