Μπάσκετ

Δεν έφτασε ο εκπληκτικός ΜακΓκι και γνώρισε νέα ήττα (81-73) ο Άρης

Ένα κακό ξεκίνημα στο τέταρτο δεκάλεπτο στέρησαν από τον Άρη την ευκαιρία να διεκδικήσει την νίκη, παρά την εκπληκτική εμφάνιση του ΜακΓκι (23π. 10ρ.)

Μόνο οι ψηλοί…

Δεν ξεκίνησαν καλά οι κιτρινόμαυροι που έμειναν πίσω με 10-3, μείωσαν σε 11-8 με τον ΜακΓκι να σκοράρει επτά πόντους, όμως άφησε τους γηπεδούχους να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο με το υπερ της 21-14.

Χαρακτηριστικό ότι οι 12 από τους 14 πόντους του Άρη ήρθαν από τους ψηλούς του (ΜακΓκι7, Κάιζερ5).

Ξανά στο παιχνίδι ο Άρης

Μετά το αρχικό 24-14 ο Άρης έτρεξε ένα επί μέρους 5-14 φτάνοντας το παιχνίδι στον πόντο (29-28).

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πάρουν διαφορές, ο Άρης από την άλλη είχε τις απαντήσεις για να μείνει κοντά και με τον Νταλό να έχει σκοράρει 8 πόντους το σκορ ήταν 37-37 δυο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Τότε όμως επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να τρέξουν και πάλι ένα 6-0 για να κλείσουν το πρώτο μέρος με το υπέρ τους 43-37.

Η ανατροπή έγινε, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα

Στο τρίτο δεκάλεπτο ήρθε η ώρα της…αντίδρασης από τον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 51-44, όμως με τον Τολιόπουλο να μειώνει με πέντε προσωπικούς του πόντους δόθηκε η ευκαιρία στον Κάιζερ να δώσει το προβάδισμα στον Άρη μετά το αρχικό 0-3.

Στην συνέχεια όμως η ομάδα του Καστρίτη μπόρεσε να σκοράρει μόνο ένα καλάθι με τον Μποχωρίδη και μια βολή με τον Χάρις, την στιγμή που η ΑΕΚ πέτυχε 9 πόντους για να κλείσει την τρίτη περίοδο με σκορ 60-55.

Ένα κακό ξεκίνημα του στέρησε την ευκαιρία…

Κάκιστο ήταν το ξεκίνημα του Άρη στο τέταρτο δεκάλεπτο. Μέσα σε τέσσερα λεπτά επέτρεψε στην ΑΕΚ να σκοράρει 10 πόντους και να φτάσει στο +15 (70-55).

Ο Άρης έκανε την ύστατη προσπάθεια, μείωσε μέχρι και τους 8 με καλάθι του ΜακΓκι (75-67) αλλά δέχθηκε γρήγορα δυο ακόμη καλάθια που δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος και να γνωρίζει την ήττα με 81-73.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button