Ποδόσφαιρο

Δεν έρχεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Τζαβέλλας – Η αποστολή του Ατρομήτου

Εκτός και ο Βέργος

Εγινε γνωστή η αποστολή του Ατρομήτου για το ματς με τον Άρη. Οπως ενημέρωσαν οι Περιστεριώτες… “εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Βέργος λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό. Εκτός και ο Γιώργος Τζαβέλλας, που ταλαιπωρείται από σύσπαση στη μέση”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Άρη.
Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (5/11, 20:15) στο «Κλ. Βικελίδης» για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Βέργος λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό. Εκτός και ο Γιώργος Τζαβέλλας, που ταλαιπωρείται από σύσπαση στη μέση”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button