Μπάσκετ

Δεμερτζής: “Ο Ιβάν είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας, θα κουμπώσει σίγουρα στον Άρη”

Ο  καλαθοσφαιριστής του Ερμή Αγιάς Γιάννης Δεμερτζής, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την ομάδα που αγωνίζεται τώρα στην Α2:

Είναι μια καινούρια προσπάθεια που κάνει η ομάδα, νομίζω ότι κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το  ρυθμό μέχρι το τέλος.

Για τον Ιβάν Μάρας:

Καταρχήν να πούμε ότι ο Ιβάν ήρθε στην Δόξα Λευκάδας σε μια άσχημη κατάσταση με πολλά προβλήματα,  είναι ένα άψογο παιδί σε χαρακτήρα, πολύ καλός παίκτης, συνεργάσιμος, ευγενικός και έχει άψογη συμπεριφορά, παίζει στην θέση 4 είναι ένα παιδί που είναι αθλητικός στο παιχνίδι του, παίζει κοντά στο καλάθι κυρίως, έχει και κάποια καλά σουτ απέξω και στην άμυνα γενικά είναι ένας πολύ σοβαρός επαγγελματίας.

Είναι παιδί της προπόνησης, δεν έρχεται για να περάσει την ώρα του και να δει τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης.

Πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον Άρη, ήρθε στα μέσα της σεζόν και προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην Α1 και στο πρωτάθλημα, εγώ τον γνωρίζω από τότε που ήμασταν αντίπαλοι στην Κύπρο, οπότε έχω πολύ καλύτερη εικόνα για τον Ιβάν.

Για το αν μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα στον Άρη:

Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια του Άρη γιατί δεν έχω χρόνο φέτος, αλλά έχω δει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στους ψηλούς και ξέρω ότι θα κουμπώσει με την υπόλοιπη ομάδα ο Ιβάν.

Είναι καθαρό 4  αλλά μπορεί να πάρει και χρόνο συμμετοχή σαν 5.

Ένα σχόλιο για τον Άρη:

Είναι σημαντικό για τον Άρη ότι επέστρεψε ο Γιαννάκης πίσω, είναι ένας θρύλος, από εκεί και πέρα υπάρχει στην ομάδα ένα διοικητικό πρόβλημα, που πρέπει να λυθεί άμεσα γιατί θα αυξηθούν τα προβλήματα γενικά.

Όλοι οι αθλητές είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να δώσουμε τον  καλύτερο μας εαυτό και για την ομάδα και για εμάς τους ίδιους, το μπάσκετ έχει γίνει εκατό τοις τις εκατό επαγγελματικό και κανένας δεν θα παίξει τσάμπα και πόσο μάλλον τα παιδιά που έρχονται  από την άλλη μεριά του Ατλαντικού για να χτίσουν βιογραφικό και καριέρα.

Ο Χρήστος Ταπούτος θα έχει μια καλύτερη εικόνα για τον Ιβάν, γιατί έπαιζαν στην ίδια θέση και τον γνωρίζει από την ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button