Ποδόσφαιρο

Δεληζήσης στο Yellow Radio: «Πρώτος στόχος οι όμιλοι του Europa League – Έχουμε γίνει πολύ γρήγορα μια οικογένεια»

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης μίλησε στο Yellow Radio για την νέα αγωνιστική σεζόν, τους στόχους της ομάδας ενώ φυσικά σχολίασε τις διαφορές που εντοπίζει ο ίδιος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ένα πρώτο σχόλιο για την μέχρι τώρα προετοιμασία του Άρη.

Νομίζω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, η ομάδα δουλεύει πολύ καλά. Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια της ομάδας ειδικά στο Ευρωπαϊκό μας ταξίδι.

Ποιες είναι διαφορές εντοπίζεις με τις προηγούμενες προετοιμασίες;

Σίγουρα τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα και με τα νέα παιδιά που ήρθαν. Έχουμε γίνει πολύ γρήγορα μια οικογένεια, σίγουρα παίζει ρόλο και ο προπονητής. Κάθε μέρα ξεκινάμε με χαμόγελο και αισιοδοξία την προπόνηση.

Η νέα ομάδα μπορεί να είναι ένα επίπεδο επάνω;

Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, χτίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες. Σίγουρα υπάρχει ένας βασικός κορμός και σε συνδυασμό με τις νέες αφίξεις πιστεύω θα έχουμε περισσότερες επιτυχίες.

Ποιοι είναι οι στόχοι του φετινού Άρη;

Οι στόχοι πάνα είναι υψηλοί όταν παίζεις στον Άρη. Πρώτος στόχος φυσικά είναι οι όμιλοι του Europa League, και με τρία νοκ άουτ παιχνίδια δεν είναι κάτι ανέφικτο. Πρέπει να δώσουμε πρωτίστως βάση σε αυτά τα ματς γιατί παίζουν καίριο ρόλο και η οικονομική ενίσχυση.

Και φυσικά το κύπελλο σωστά; Φέτος χάθηκε η ευκαιρία στο ματς με την ΑΕΚ

Εννοείται. Δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμη το χαμένο ματς με την ΑΕΚ, ήταν κάτι πάρα πολύ δυσάρεστο για όλους μας, το βλέπουμε στον ύπνο μας. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ελπίζουμε φέτος να εκπληρωθεί και αυτός ο στόχος μας.

Πως αντιμετώπισαν στην χθεσινή προπόνηση, τα νέα πρόσωπα του Άρη την παρουσία του κόσμου;

Για εμένα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Τα νέα παιδιά ενθουσιάστηκαν, τους είπαμε και εμείς πως τους περιμένει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Μακάρι να μας το επιτρέψει και ο κορωνοϊός και να ζήσουν ένα καυτό «Κλεάνθης Βικελίδης».

Βλέπεις διαφορές μέχρι στιγμής από την προηγούμενη σεζόν;

Σίγουρα αν βάλω και συγκρίνω και την περσινή χρονιά, είναι η μέρα με την νύχτα. Επικρατεί το χαμόγελο καθ ‘όλη την διάρκεια της ημέρας και αυτό είναι από τα πιο σημαντικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button