Ποδόσφαιρο

Δεληζήσης: “Ένα κουράγιο πρέπει να κάνουμε ακόμη για να τελειώνουμε αξιοπρεπώς”

Με θετικό πρόσημο, αλλά και την πικρή ανάμνηση του αποκλεισμού από τον τελικό του Κυπέλλου κλείνει η τρέχουσα σεζόν για τους παίκτες του Άρη, όπως δήλωσε στη NOVA ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Δεληζήσης, μιλώντας εν όψει της σημερινής (19/7) τελευταίας αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1.

Ο Δεληζήσης, κάνοντας τον απολογισμό της περιόδου που κλείνει, τόνισε: “Η χρονιά είναι επιτυχημένη. Ο πρώτος στόχος ήταν να βγούμε Ευρώπη και τα καταφέραμε, παρά τις δυσκολίες σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μας στενοχώρησε όλους ότι δεν φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Το αξίζαμε και μας πόνεσε που χάσαμε την πρόκριση”.

Κι όσο για το πρώτο που του έρχεται στο μυαλό τώρα στο φινάλε της σεζόν, όπως είπε ο Δεληζήσης είναι τι θα γίνει την επόμενη μέρα και πώς θα λυθεί το πρόβλημα του απαγορευτικού μεταγραφών: “Είναι καλό ότι βγήκαμε στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχή σεζόν. Ως ομάδα, γενικώς πρέπει να στοχεύουμε σε ψηλές θέσεις. Είχαμε εξαιρετικό κλίμα. Μας βοήθησε και ο νέος προπονητής. Κρατάω θετικά πράγματα. Τώρα, όμως, πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα. Πρέπει να βρει λύσεις η διοίκηση, να λυθεί το ban, έστω κι αν αυτό το πρόβλημα στην πραγματικότητα δεν αφορά την τωρινή διοίκηση και τον κ. Καρυπίδη. Καλείται να πληρώσει αμαρτίες του παρελθόντος, κάτι που δυστυχώς επηρεάζει και μας τους υπάρχοντες στην ομάδα παίκτες”.

Το κλείσιμο της σεζόν ο Δεληζήσης το χαρακτήρισε “βασανιστικό”, από την ώρα που άδειασε το ρόστερ κι έπειτα, ενώ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σήμερα τόνισε: “Είναι τελευταίο και δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε με έντεκα-δώδεκα παίκτες να δώσουμε τη μάχη μας. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, για το οποίο, όμως, δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Ένα κουράγιο πρέπει να κάνουμε ακόμη για να τελειώνουμε αξιοπρεπώς“.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button