Ποδόσφαιρο

Δείχνει αστάματητος, κερδίζει και χωρίς να είναι καλός

Ο Άρης φιλοξενήθηκε από τον Απόλλωνα στην Λάρισα για της 11η αγωνιστική της Football League.

Φίλοι του Άρη από τις γύρω περιοχές αλλά και κάποιοι που ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη βρέθηκαν στο «Αλκαζάρ» για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, στα πρώτα 2 λεπτά αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο ήταν οι γηπεδούχοι χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάτι ουσιώδες. Από εκεί και έπειτα πήραν τα «ηνία» του αγώνα οι «κιτρινόμαυροι» και έχοντας την κατοχή της μπάλας προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα των Λαρισαίων ώστε να απειλήσουν και να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στο 8ο λεπτό ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τον Άρη, ο Ντούνης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα σουτ του Αγροδήμου που μπλόκαρε εύκολα ο Καντιμοίρης. Στο 18ο λεπτό ο Απόλλων έκανε ακόμη μια ευκαιρία, ο Σουλίδης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ο Καντιμοίρης όμως ήταν σε σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 22ο λεπτό υπήρξε πεντακάθαρο χέρι του Παπαζαχαρία μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής της αναμέτρησης όμως δεν έδωσε τίποτα. Στο 35ο λεπτό ήρθε ακόμη μια ευκαιρία για τον Άρη, ο Πλατέλλας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μιλούνοβιτς πήρε την κεφαλιά αλλά δεν κατάφερε να σημαδέψει εστία και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 39ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, ο Ιντζόγλου πέρασε μια υπέροχη μπαλιά βγάζοντας τετ α τετ τον Ντούνη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Παϊτέρη και να γράψει το 0-1.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 0-1

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Άρη έριξαν πολύ την απόδοση τους δίνοντας αρκετούς χώρους στους γηπεδούχους οι οποίοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ χωρίς όμως επιτυχία. Ίσως το χειρότερο δεύτερο ημίχρονο που έχει πραγματοποιήσει ο Άρης μέχρι τώρα.

Στο 56ο λεπτό ήρθε ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Απόλλωνα να μπορέσει να πετύχει κάποιο γκολ, ο Καρακατσάνης βγήκε τετ α τετ με τον Καντιμοίρη αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 71ο λεπτό ήρθε ακόμη μια καλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα και μάλιστα διπλή αυτήν την φορά, Κόρνερ το οποίο δύσκολα διώχνει ο Καντιμοίρης και στη συνέχεια σουτ του Αγρόδημου, η μπάλα λίγα μέτρα εκτός εστίας. Στο 79ο λεπτό ο Άρης είχε μια καλή ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο γκολ, ο Ντούνης έκανε μια σέντρα, ο Διαμαντόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρα ελάχιστα άουτ. Στο 87ο λεπτό οι γηπεδούχοι χάσανε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, ο Συράκος πήρε μια κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρα ελάχιστα άουτ.

Στο 89ο λεπτό ο Άρης και πέτυχε και δεύτερο γκολ, ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με το αριστερό έκανε ένα δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη.

Τέλος παιχνιδιού: 0-2

Aπόλλων Λάρισας (Ν. Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγροδήμος, Μαυρίας (86΄Χαραλαμπόπουλος), Καρακατσάνης, Σουλίδης (33΄λ.τρ. Συράκος), Χατζής, Ιβανίδης (61΄Κανούλας)

Στον πάγκο: Φιρινίδης, Καμπέρης, Ανδρέου Ι., Κωτσιαρίδης, Χαραλαμπόπουλος, Κανούλας, Συράκος

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (80΄Μπαργκάν), Ντούνης (90΄Μαραγκός), Μιλούνοβιτς (61΄Παυλίδης), Διαμαντόπουλος

Στον πάγκο: Αναγνωστόπουλος, Νίκιτς, Μπαργκάν, Κάσσος, Πασάς, Μαραγκός

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κορτέσης (Αθηνών), Καραθανάσης (Αν. Αττικής)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button