Ποδόσφαιρο

Δίωξη στην ΠΑΕ Άρης από την ΕΠΟ γιατί κατήγγειλε τα όσα έγιναν στην Τούμπα!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά. Ο εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Άρης διότι πολύ απλά κατήγγειλε τα όσα έπρεπε να καταγγείλει.

«Δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων» «βάφτισε» η ΕΠΟ την καταγγελία του Άρη με τις ανακοινώσεις για όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Η Ομοσπονδία ασκεί δίωξη για τον ίδιο λόγο και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το χρηματικό αντίτιμο ξεκινά από 10 χιλιάδες ευρώ έως και 50 χιλιάδες!

Βάσει του άρθρου 20Α 2α: “Χρηματική ποινή από δέκα χιλιάδες (10.000) Ευρώ έως σαράντα χιλιάδων (40.000) ευρώ, αν οι παραβάτες -φυσικό ή νομικό πρόσωπο-σχετίζονται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις έως πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ και από πεντακόσια (500) ευρώ έως δυο χιλιάδες (2.000) ευρώ αν οι παραβάτες σχετίζονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”.

Η σχετική κλήση αναφέρει:

“Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος των ομάδων ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3,4, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ”.

προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3,4, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button