Ποδόσφαιρο

Δίωξη για δυσφήμιση σε Λουτσέσκου και Ουάρντα!

Με επέμβαση του αθλητικού δικαστή, τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και ο Αμρ Ουάρντα κλήθηκαν σε απολογία από την ΕΠΟ, για πρόσφατες δυσφημιστικές δηλώσεις τους σε σχέση με το πρωτάθλημα.

Διώξεις ασκήθηκαν από την πλευρά του αθλητικού εισαγγελέα στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και τον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, Αμρ Ουάρντα.

Ο πρώτος για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο, όπου είχε πει: «Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν εκεί συγκεντρωμένη, ενώ η άλλη απλώς ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μας γ@@σει. Αυτό είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο».

Ο δε Αιγύπτιος ποδοσφαιριστή, είχε κάνει ανάρτηση με υβριστικό σύνθημα για την ΑΕΚ, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του επίσης στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος, Αμρ Ουάρντα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, β, 25παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button