Ποδόσφαιρο

Δίπλα στο δράμα του Λούμορ: Πέπλο αγκαλιάς από το σύνολο της οικογένειας του Άρη

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες Παρασκευή για τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του Άρη, Λούμορ Αγκμπενιένου.

Ο διεθνής Γκανέζος ποδοσφαιριστής λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Άρη πραγματοποίησε τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του που βρισκόταν στη Γκάνα, η οποία του μετέφερε την τραγική είδηση του θανάτου του μόλις τεσσάρων εβδομάδων μωρού τους.

Το νεογέννητο βρισκόταν στο νοσοκομείο σε θερμοκοιτίδα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων κατέληξε .

Ο ποδοσφαιριστής παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη ολοκλήρωσε τη διαδικασία μετακίνησής του στους κιτρινόμαυρους, όπου από την πρώτη στιγμή άπαντες βρίσκονταν στο πλευρό του.

Οι Θοδωρής Καρυπίδης, Αγησίλαος Τουμαζάτος και άπαντες στην οικογένεια του Άρη, προσπάθησαν να απαλύνουν τον πόνο του και να τον διευκολύνουν σε ότι θελήσει, ενώ ο διεθνής ακραίος οπισθοφύλακας λειτουργώντας πλήρως επαγγελματικά, παρά την κακή ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονταν, διευθέτησε όλες τις λεπτομέρειες με την ομάδα και μετά αναχώρησε για την πατρίδα του, ώστε να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του και την οικογένειά του που έχουν βυθιστεί στο πένθος.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη του μετέφερε πριν πετάξει για την Γκάνα πως «ότι χρειαστείς είμαι δίπλα σου».

Παράλληλα, από τη στιγμή που έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό άπαντες στον Άρη δημιούργησαν πέπλο στήριξης στον Γκανέζο ποδοσφαιριστή. Δηλώσεις στήριξης υπήρξαν από τον SUPER3 και τους Ιερολοχίτες από την πλευρά του οργανωμένου κινήματος οπαδών, αλλά και από τον ΑΣ και ΚΑΕ Άρης.

Όλοι οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων μέσω των social media, εύχονται στον Λούμορ και την οικογένειά του δύναμη, υπομονή και κουράγιο, μπροστά στο τραγικό αυτό περιστατικό.

Παράλληλα, και ο ΠΣΑΠ έκανε δήλωση στήριξης στον ποδοσφαιριστή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button