Ποδόσφαιρο

Δίνει το «πράσινο φως» η UEFA για την αδειοδότηση της ΠΑΕ Άρης

Αίσιο τέλος θα έχει όπως όλα δείχνουν η υπόθεση της αδειοδότησης της ΠΑΕ Άρης από την UEFA!

Ήδη από χθες, οι άνθρωποι της ομάδας ενημέρωσαν πως οι εξελίξεις αναμένονται θετικές αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να κλείσουν τυχόν εκκρεμότητες επί του θέματος.

Παρά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την αδειοδότηση αλλά και την συμμετοχή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει κάποια αρνητική εξέλιξη στο ζήτημα αυτό και ο Άρης θα συμμετέχει κανονικά στα προκριματικά του Europa League.

Μέσα σε αυτήν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα οι κιτρινόμαυροι πήραν χθες θέση, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Όπως ανέφεραν στην Αλκμήνης: «προς απογοήτευση όσων αμφιβάλλουν και ανησυχούν για την αδειοδότηση της ΠΑΕ , να τους ενημερώσουμε ότι η ΠΑΕ Άρης εκπλήρωσε -στο έπακρο – όλες τις προϋποθέσεις και θα αδειοδοτηθεί κανονικά”.

Είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες:

1. Η κάλυψη των οφειλών σε πρώην και νυν παίκτες, αλλά και πιστωτές.

2. Η απόφαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 2.000.000 ευρώ.

3. Η αλληλογραφία με FIFA και UEFA.

Α. Η FIFA ζήτησε από τους κιτρινόμαυρους να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία που να επικυρώνουν ξεκάθαρα τις θέσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν δυο διαφορετικά νομικά πρόσωπα, έχει δρομολογηθεί η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ Άρης, προκύπτουν δικαστικές ενέργειες και αποφάσεις και αναζήτηση ευθυνών από φυσικά πρόσωπα κτλ.

Β. Η UEFA από την πλευρά της  ζήτησε κάποια συμπληρωματικά στοιχεία μέσω πάντα της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, σχετικά με τα δύο νομικά πρόσωπα. Αυτά τα στοιχεία έστειλε  ο Υπεύθυνος Αδειοδότησης στην UEFA (Γιώργος Δημητρίου) ώστε να αναγνωρίζεται η εκκρεμοδικία στο όλο θέμα.

Μέσα σε αυτό ο κάδρο, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενημέρωσε προφορικά ότι η υπόθεση «παγώνει» για ένα χρόνο και θεωρείται πλέον εκκρεμοδικία από τη στιγμή που δεν έχει βγάλει απόφαση η πειθαρχική της FIFA στην οποία έχει προσφύγει εδώ και καιρό ο Αρης.

Με απλά λόγια, ο Άρης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει κανονικά αδειοδότηση σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα περιμένει στην συνέχεια την άρση του ban, το οποίο παραμένει αν και υπάρχει πλέον η αισιοδοξία ότι οι εξελίξεις αυτές αποτελούν θετικό προμήνυμα, χωρίς πάντως να προεξοφλείται κάτι σίγουρο…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button