Ποδόσφαιρο

Δέλλας: “Ιστορική νίκη για εμάς, να συνεχίζει να στηρίζει ο κόσμος του Άρη”

Για την νίκη της ομάδας του αλλά και για τον κόσμο του Άρη τοποθετήθηκε στην συνέντευξη τύπου ο Τραϊανός Δέλλας

Αναλυτικά όσα είπε:

“Εμείς ήρθαμε να πάρουμε κάτι απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέραμε ότι είναι πιεσμένος, γιατί είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και είναι λογικό. Μέχρι να βρούμε ρυθμό, δώσαμε στον Άρη την ευκαιρία να μπει καλύτερα. Θα μπορούσαμε πριν την αποβολή να είχαμε προηγηθεί. Ήρθε αυτή η στιγμή με το πέναλτι και την αποβολή. Εκεί χάσαμε κάπως την συγκέντρωσή μας. Είπαμε στο ημίχρονο πως θα πρέπει να έχουμε πάρα πολύ υπομονή, να αναγκάσουμε τον Άρη να τρέξει περισσότερο, να τον κουράσουμε σωματικά και ψυχολογικά.

Προηγηθήκαμε, αλλά αδικαιολόγητα γυρίσαμε πίσω και του δώσαμε την ευκαιρία με 10 παίκτες να μας ισοφαρίσει. Για εμάς τελείωσε το ματς στο δεύτερο γκολ ευτυχώς. Και με 11 αλλα και με 10 είχαμε μία πολύ καλή παρουσία. Σημαντικοί οι 3 βαθμοί απέναντι σε μία καλή και ποιοτική ομάδα και είναι ιστορική νίκη γιατί κερδίζουμε πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο. Ο πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, όσο πιο γρήγορα γίνεται…”.

Τέλος, είπε: “Ο κόσμος του Άρη πρέπει να έχει περισσότερο υπομονή, να στηρίξει την ομάδα όπως το κάνει πάντα. Το λέω γιατί έχω μεγαλώσει εδώ…”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button