Ποδόσφαιρο

Δάρας: «Ο Άρης μπήκε φουριόζος και έχει πολύ κόσμο που δίνει πάντα το παρών»

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο με την Λάρισα για το κύπελλο οπότε πρώτα έχουμε αυτό το παιχνίδι και μετά τον Άρη. Ο Άρης βέβαια δεν έχει αυτό το πρόβλημα, το έχουμε εμείς. Είμαστε ομάδα κυπέλλου και σίγουρα θα δώσουμε μεγάλη σημασία εκεί.

Για το παιχνίδι με τον Άρη είπε:

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα σημαντικό παιχνίδι δύο ιστορικών ομάδων. Μη ξεχνάμε ότι ο Άρης επανήρθε μετά από 4μιση χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Η μέχρι τώρα πορεία του δείχνει ότι είναι φουριόζος και θα παραμείνει έτσι και μπράβο του. Έχει πολύ κόσμο από πίσω και οι φίλαθλοι της δίνουν πάντα παρών σε όλη την Ελλάδα.

Για το αν θα υπάρχουν φίλαθλοι του Άρη στο παιχνίδι είπε:

Επειδή αυτή την στιγμή το αίτημα έχει έρθει τώρα και δεν έχω πάει ακόμα από την ΠΑΕ θα πάω αργότερα και θα συζητήσουμε. Θα δούμε τι θα πει η αστυνομία και θα αποφασίσουμε. Η θέση μου είναι όλοι οι φίλαθλοι να πηγαίνουν στο γήπεδο. Θέλω να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο. Είδαμε ότι μεταξύ φιλάθλων οι συμπεριφορές είναι άριστες.

Είμαστε μία ομάδα που έχει πάρει περισσότερα πρόστιμα από έσοδα και μετράμε και τη δραχμή. Αν σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε εισιτήρια μετά τα πληρώνουμε καταλαβαίνετε ότι είναι πρόβλημα. Λογικά το θέμα θα πάει στον Υπουργό. Πρέπει να τα βάλουμε κάτω σαν Πανιώνιος και να βάλουμε κάτω τα συν και τα πλην. Σαν φίλαθλος του Πανιωνίου θα ήθελα να έρθουν 1.500 φίλαθλοι του Άρη και να είναι αγκαλιασμένοι με τους δικούς μας φιλάθλους. Εμείς είμαστε Πανιώνιος, δεν είμαστε Γιάννενα. Θα δούμε αν συμφέρει και αν μπορούμε με τα πρόστιμα που τρώμε να αντέξουμε. Μακάρι να δούμε τους Αρειανούς φιλάθλους στο γήπεδο μας.

Για την φωτοβολίδα είπε:

Βάση του καινούριου νόμου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έφαγε 22.000 πρόστιμο με την φωτοβολίδα και ο κακομοίρης ο Πανιώνιος επειδή έβριζαν έφαγαν 15.000 πρόστιμο γι’αυτό και εμείς έχουμε προβληματιστεί τώρα. Όταν μπαίνουν μέσα οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπούνε και δέκα μπινελίκια. Δεν φταίει ο ΠΑΟΚ για το 22.000 αλλά ο νομοθέτης.

Για το VAR είπε:

Εμείς από πέρυσι είχαμε εκφραστεί υπέρ του VAR από την αρχή του πρωταθλήματος. Από δηλώσεις που έκανε ο υπουργός θα προλάβουν τον 1ο γύρο ώστε να ισχύει. Από το να μη γίνει καθόλου ας γίνει τότε.

Για τους ξένους διαιτητές είπε:

Εγώ πάντα είμαι υπέρ του Έλληνα, είτε λέγεται γιατρός, διαιτητής ή οτιδήποτε. Εδώ στην Ελλάδα θεωρούμε ότι το ξένο είναι το ιδανικό για εμένα αυτό είναι λάθος. Αν είχε μπει το VAR ούτε ξένους διαιτητές θα είχαμε ανάγκη ούτε κανέναν.

Για τα ντέρμπι είπε:

Επιβεβαιώνω ότι ζητήθηκε να είναι ξένοι οι διαιτητές στα ντέρμπι αλλά είναι και το οικονομικό. Εμείς φέτος και πέρυσι αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε κάθε μήνα γύρω στις 10.000 για διαιτησία. Οι ξένοι παίρνουν 22.500.

Για το αν μιλάει με τον Καρυπίδη είπε:

Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι. Ο συγκεκριμένος πρόεδρος πήρε μία ομάδα και την έφερε στα μεγάλα σαλόνια. Την οδηγεί επιτυχώς και είναι φαβορί για την πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος. Με τα σημερινά δεδομένα και με την πορεία του θα είναι μέσα στην 5αδα του πρωταθλήματος.

Για το πως περιμένει το παιχνίδι του Σαββάτου είπε:

Προερχόμαστε από 3 παιχνίδια που δεν πήραμε βαθμό. Είχαμε μείναμε στον 1 βαθμό, ευτυχώς μπορέσαμε και νικήσαμε τον Απόλλωνα. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σημαντικό γιατί μείναμε πίσω στη βαθμολογία. Στο παιχνίδι θα θέλαμε να έχουμε την αντίστοιχη επιτυχία. Ο Άρης έχει ιστορία και φιλάθλους και είναι ένα έξτρα όπλο για την ομάδα. Άλλο να γεμίζεις με 20.000 άτομα και άλλο με 500.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button