Ποδόσφαιρο

Γόγολος: «Πολύ καλύτερη από άλλες ομάδες ο Άρης, με ζήλο θα τερματίσει πολύ ψηλότερα»

Ένας άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη, ο Σπύρος Γόγολος, σχολίασε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την εικόνα των «κίτρινων» αλλά και το αν θα επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Ένα σχόλιο του για το μπάσκετ του Άρη:

«Είναι φυσικά δυσάρεστη κατάσταση, έχει πολύ μεγάλη δύναμη και έχει πολλές επιτυχίες. Μακάρι να αλλάξει κάποια στιγμή, υπάρχει πολύς κόσμος που βλέπει Άρη. Να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι να την οδηγήσουν σε παρελθοντικές στιγμές. Δεν ξέρω γιατί δεν έρχεται κάποιος να επενδύσει σε αυτήν την ομάδα».

Για τα εισιτήρια του Άρη στο ποδόσφαιρο:

«Είναι θετικό στοιχείο, ξέρουμε ότι ο κόσμος και το γήπεδο του Άρη είναι η δύναμη της ομάδας. Σας πληροφορώ ότι αυτό το γήπεδο είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Ο κόσμος δίνει το «παρών» σε κάθε ματς».

Για την εικόνα του Άρη:

«Πέρυσι ήταν καλή χρονιά και υπήρξαν προσδοκίες. Φέτος επίσης είναι μια καλή χρονιά αλλά βάσει της εικόνας δεν έχει πάρει αυτό που αξίζει σε πολλά ματς. Εύκολα ή δύσκολα ο Άρης θα μπει στα play-off. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από άλλες στο πρωτάθλημα. Για τόσο καυτή έδρα και τόσο καλή ομάδα είναι περίεργο που χάθηκαν τόσοι βαθμοί εντός έδρας.

Παρακολούθησα κάποια παιχνίδια και στο γήπεδο: η αναποτελεσματικότητα είναι κάτι που έχει στοιχίσει τον Άρη. Άλλες ομάδες με 1-2 ευκαιρίες παίρνουν ακόμα και νίκες. Ο Άρης παίζει ποδόσφαιρο, κάνει ευκαιρίες αλλά δεν παίρνει αυτό που θέλει, το γκολ. Αυτά του έχουν φέρει βαθμολογική πτώση. Αμυντικά δίνει δικαιώματα σε κάποια παιχνίδια ο Άρης».

Αν καταφέρει ο Άρης το στόχο του στα play off:

«Ναι, θα επιτευχθεί. Με αυτήν την εικόνα όπως με τον Ατρόμητο, φαινόταν ότι ήταν καλύτερη ομάδα. Είχαν ενέργεια οι παίκτες μέχρι το 90. Με λίγες ευκαιρίες ο Ατρόμητος έκανε γκολ. Με την εικόνα της χρονιάς και τις άλλες ομάδες -παρότι είναι κοντά- δεν έχει καμία σχέση με τους αντιπάλους του. Αν παίζουν με τέτοιο ζήλο, είναι θέμα χρόνου να ανεβεί στη βαθμολογία. Απασχολεί το θέμα ότι παίζει καλά και δεν κερδίζει».

Για το αήττητο αλλά με πολλές ισοπαλίες:

«Η ισοπαλία στο ΟΑΚΑ ήταν θετική βάσει προϊστορίας. Άξιζε όμως νίκη. Δεν έχει ηττηθεί ο Άρης και είναι σημαντικό αυτό αλλά για να φτάσεις ψηλά θες νίκες. Έχει δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μια καλή ομάδα αλλά με αδυναμίες. Η τακτική του Άρη είναι όπου πάει να παίρνει τη νίκη. Δεν είναι ομάδα που «έκλεψε» παιχνίδια. Τον Μάιο ο Άρης θα πάρει αυτό που του αξίζει. Ο Φετφατζίδης έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις, θα μεγαλουργήσει στον Άρη. Ο Γκάμα ανεβάζει στροφές μετά τον τραυματισμό του. Αυτό που έγινε χθες να γίνεται συχνότερα με τον Φετφατζίδη».

Για το ματς στην Κρήτη:

«Θα αντιμετωπίσει μια καλή έδρα και μια καλή ομάδα. Θα γίνει ωραίο παιχνίδι, πολύ επιθετικό. Ο Άρης θέλει νίκη και θα πάει με την ίδια φιλοσοφία. Με την κατάστασή του νομίζω θα κερδίσει το ματς».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας:

«Νομίζω δεν πρέπει να ασχοληθούμε, λάθη γίνονται παντού. Δεν αξίζει να το αναφέρουμε συνέχεια. Εδώ είμαστε να δούμε τι δεν πήγε σωστά και να γίνουν μεταγραφές».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button