Ποδόσφαιρο

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Τρίποντο με την Τζόρτζεβιτς τα κορίτσια του Άρη (pic)

Στο 78ο λεπτό το γκολ της Τζόρτζεβιτς απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα ήταν αυτό που έδωσε την νίκη στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη με 2-1 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής.

Η αθλήτρια από τη Σερβία βρέθηκε τετ α τετ την Ριζοπούλου, πλάσαρε σωστά και πανηγυρίζοντας έξαλλα βγάζοντας την φανέλα της.

Στο 36′ οι κίτρινες προηγήθηκαν όταν η Κοκοβιάδου έκανε συρτή σέντρα από τα αριστερά, με την Πύθουλα να παρεμβαίνει και άθελά της να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της. Ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου να ισοφαρίσει, όταν η Τσουκαλά έπεσε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής του αγώνα Θωμάς Διακουμάκος έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει η Δημητρίου κάνοντας στο 49′προσωρινά το 1-1.

Στο 78′ η Τζόρτζεβιτς έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης (Ηλίας Σαλαμάνης): Βήκα, Πρόξενου, Γεωργαλά, Οικονομίδου, Πελεκούδα, Μαλισιώρα, Τζόρτζεβιτς. Σαΐχ, Σαββίδου, Κοκοβιάδου, Θεοδωράκη.

Αγροτικός Αστέρας (Γλυκερία Γκατζογιάννη): Ριζοπούλου, Χατζηγιαννίδου, Τοξουνίδου, Δημητρίου, Κεχαγιά, Τσουκαλά, Γιάννου, Παράσχου, Καλτσίδη, Μαντζατζή, Πύθουλα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button