Ερασιτέχνης

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Ο Άρης μιλά για τις αδικίες εις βάρος του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Άρη, γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και μιλά ανοιχτά για τις αδικίες που έγιναν εις βάρος του στον αγώνα!

Διαβάστε αναλυτικά:

Πρώτη ήττα για τις κίτρινες.

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής 2019-2020 γνώρισε ο ΑΡΗΣ, ο οποίος έχασε εκτός έδρας από τον παοκ με 5-0.

Το πρώτο γκολ του παοκ στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης ξεκίνησε από εμφανής θέση οφ σάιντ,το οποίο όμως δεν δόθηκε.
Στην συνέχεια και ενώ το σκορ ήταν 2-0 δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα σε παίκτρια του παοκ, για χτύπημα της εκτός φάσης στην Χριστίνα Κοκοβιάδου.
Ο Διαιτητής κακώς δεν άφησε να βγει σε θέση τετ α τετ την Ευαγγελία Μαντατζή δίνοντας ότι ακούμπησε την μπάλα με το χέρι της σε κοντρόλ που έκανε.

Μετά το τρίτο γκολ του παοκ στο 30′ και αυτό ξεκίνησε από εμφανής θέση οφ σάιντ,το οποίο όμως και αυτό δεν δόθηκε.

Έτσι, το ημίχρονο έληξε με σκορ 3-0,το οποίο δεν έπρεπε με τίποτα να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ιφιγένεια Γεωργαντζή πέτυχε το δοκάρι στο 75′ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και ενώ το σκορ ήταν 4-0.

Ο αγώνας αυτός έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και μ’ αυτό το αποτέλεσμα έσπασε το αήττητο του ΑΡΗ, ο οποίος μετρούσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Επόμενος αγώνας για τις κίτρινες είναι στις 1/12/2019 εντός έδρας,στο γήπεδο της Τριανδρίας, με τις Αβαντίδες Χαλκίδας , για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής 2019-2020.

ΑΡΗΣ(Κοκοβιάδης): Μαργαρίτη(τερματοφύλακας), Βουτσά, Πελεκούδα, Πύθουλα, Μελισσού, Τζόρτζεβιτς, Μαντατζή, Μουστάκη (30’ Γεωργαλά), Γεωργαντζή (84’ Σωτήρα), Κοκοβιάδου (80’ Σαββίδου), Παντελιάδου (55’ Τσιγγελίδου).

Αποστολή:Βήκα(τερματοφύλακας),Αναστασιάδου,Αντωνιάδου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button