Ερασιτέχνης

Γυναικείο Μπάσκετ: “Μόνο να κερδίσουμε είχαμε από το παιχνίδι – Τώρα δυναμικά στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος”

Δύο από τις παίκτριες του Άρη στην ομάδα μπάσκετ, οι Αναστασία Δροσούνη και Κατερίνα Μαρίνη μίλησαν μετά τον αγώνα κόντρα στις Εσπερίδες Καλλιθέας τονίζοντας πως παρά την ήττα, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία που μόνο εφόδια τους δίνει ενόψει της συνέχειας.

Η Αναστασία Δροσούνη τόνισε: 

“Ήταν ένα δυνατό και απαιτητικό παιχνίδι που χρειαζόταν 40 λεπτά μυαλού και συγκέντρωσης μέσα στο γήπεδο. Κάτι που εμείς δεν είχαμε , ορισμένες φορές . Παρ’ όλα αυτά το παλέψαμε μέχρι τέλος. Η ομάδα των Εσπερίδων είναι πολύ δυνατή και ήταν μια καλή ευκαιρία για μας τις μικρότερες να αγωνιστούμε απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Α1.

Η Κατερίνα Μαρίνη δήλωσε: 

“Ο σημερινός αγώνας ήταν πρόκληση για εμάς , καθώς είχαμε αντιπάλους που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία μπάσκετ της Ελλάδος, με έμπειρες παίκτριες. Παίξαμε με ενέργεια, χάνοντας όμως την συγκέντρωση μας σε κάποια σημεία του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μένουμε πίσω στο σκορ και να κάνουμε κάποια λάθη στο τέλος του παιχνιδιού που μας κόστισαν την νίκη . Παρ όλα αυτά ,είχαμε μόνο να κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι ως ομάδα, το αποθηκεύουμε στην φαρέτρα μας και μπαίνουμε δυναμικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος αυτή την Κυριακή”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button