Ποδόσφαιρο

Γράφας: “Ο Άρης είναι μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος και η κατηγορία είναι μικρή για εκείνον”

Ο προπονητής της Σπάρτης Θωμάς Γράφας, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την πιθανή μεταγραφή του Φράνσις Αντεντοκούνμπο:

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον από εμάς για τον ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει κάτι επίσημο, είμαστε σε συζητήσεις προς το παρόν.

Είναι στην Νιγηρία ο παίκτης ακόμη, η ενημέρωση που έχω είναι ότι από βδομάδα θα είναι Ελλάδα και αν τα διαδικαστικά πάνε καλά, θα αποκτηθεί, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη.

Τον έχω παρακολουθήσει είναι μεσοεπιθετικός,  αλλά ποτέ δεν μπορείς να μιλήσεις όμως με σιγουριά για κάποιον που έχεις δει μόνο από βίντεο, να δούμε και σε τι κατάσταση είναι ο παίκτης από κοντά όταν με το καλό γίνει η μεταγραφή του.

Με το όνομα σίγουρα έχει ξαφνιαστεί και ο κόσμος και γενικώς υπάρχει μια ανησυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα δείξει η πορεία.

Για την ομάδα της Σπάρτης:

Το come back έγινε μέσα από αρκετή δουλειά όλων, νομίζω ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, στόχος είναι να είναι η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και από εκεί και πέρα όπου φτάσει ψηλότερα και να μπουν τα θεμέλια για την επόμενη χρονιά.

Για το φετινό πρωτάθλημα συνολικά:

Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και στις πρώτες θέσεις, ως προς την ομάδα του Άρη είναι δίκαια πρώτη, όμως το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πρέπει να προσέξεις την συνέχεια, αν δεν το κάνεις θα υπάρχει πρόβλημα, δεν είναι τυχαίο ότι ο Άρης είναι πρώτος αλλά υπάρχει συνέχεια στο πρωτάθλημα, δεν κρίθηκε κάτι ακόμη και πρέπει όλες οι ομάδες να είναι έτοιμες. Δίκαια είναι το φαβορί ο Άρης.

Θεωρώ ότι ο Άρης είναι μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος και η κατηγορία είναι μικρή για εκείνον και άμεσα πρέπει να βρεθεί στην Σούπερ Λίγκα.

Για τα φαβορί στο πρωτάθλημα:

Βάση της εικόνας που υπάρχει και η Παναχαϊκή θα είναι σε ψηλές θέσεις και η Δόξα, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπαθεί παρόλο που έμεινε πίσω. Και μια ομάδα με πολλές προσθήκες είναι τα Τρίκαλα και θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για τις καταγγελίες με τα στημένα παιχνίδια:

Νομίζω ότι είμαι αρμόδιος να μιλήσω για αυτά που βλέπω και ξέρω, εντός αγωνιστικού χώρου, δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου. Χωρίς αποδείξεις δεν μπορείς να μιλάς και θεωρώ ότι οι ενδείξεις δεν λένε κάτι. Όλα αυτά είναι λυπηρά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για το παιχνίδι της Σπάρτης με την Καλλιθέα:

Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις παιχνίδια, είναι όλα δύσκολα και θέλουν προσοχή, κοιτάμε βήμα βήμα όλα τους αγώνες ξεχωριστά.

Για το παιχνίδι με τον Άρη στη συνέχεια του πρωταθλήματος:

Ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία και με δύσκολη έδρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button