Μπάσκετ

Γράβας: «Δύσκολη καμπή για τον Άρη, θέλει τον χρόνο του»

Ο πρώην παίκτης του Προμηθέα που συμμετείχε στις μεταβατικές προπονήσεις του Άρη την φετινή χρονιά, Δημήτρης Γράβας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για το πως βλέπει το παιχνίδι του Άρη με τον Προμηθέα είπε:

Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Προμηθέα. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Προμηθέας. Έδωσε κάποια φιλικά τώρα θα είναι πλήρης απ’ότι ξέρω. Από την άλλη ο Άρης έχει μία πρώτη επίσημη εμπειρία με αγώνες μέσω του Ευρωπαϊκού. Θα δούμε είναι ακόμα ένα μοντάρισμα. Όσο μπορούσα παρακολούθησα τον Άρη. Δείχνει να βρίσκει μία ταυτότητα. Ο κ. Αγγέλου έχει κάνει πολύ σημαντικές κινήσεις και έδωσε ρόλους στους παίκτες του. Ακόμα είναι πολύ νωρίς, υπάρχει ακόμα δουλειά για όλους.

Για το πως βλέπει τον Άρη αγωνιστικά είπε:

Ο κόουτς Αγγέλου θέλει να παίρνει από τους παίκτες του το μέγιστο. Αυτό το κάνει με ιδιαίτερα σχήματα, ετοιμάζοντας πνευματικά του παίκτες του δίνοντας ξεκάθαρους ρόλους. Έδειξε πολύ ώριμο πρόσωπο ο Άρης. Ο Άρης περνάει μία δύσκολη καμπή στην ιστορία του και προσπαθεί να βρει τα πατήματα του. Υπάρχει ελπιδοφόρα σταθερότητα. Θέλει τον χρόνο του ο Άρης δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Για το που βλέπει τον Άρη είπε:

Ο Άρης μόνο ψηλά μπορεί να κοιτάει. Πολλές ομάδες είναι στο νήμα και θα κριθούν στις 1-2 νίκες πολλές ομάδες. Οι επιλογές παικτών είναι από το ελληνικό πρωτάθλημα και είναι καλές προσθήκες.

Για τους παίκτες του Άρη είπε:

Με τους περισσότερους έχω προπονηθεί. Υπήρξαμε και συμπαίκτες στο παρελθόν. Με τον Μποχωρίδη ήμασταν μαζί στα εφηβικά του Άρη, τον Λάκι Τζόονς τον γνωρίζω από τον Προμηθέα. Όλοι τους έμειναν στην ομάδα γιατί πιστεύουν σε κάτι καλό και στις συνθήκες που μπορεί να τους προσφέρει ο Άρης αλλά και για την δική τους προσωπική ανέλιξη.

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον Άρη είπε:

Σίγουρα. Και ποιος δε θέλει να υπάρξει μέλος της ομάδας και της ιστορίας του Άρη. Μικροί είμαστε, δουλεύουμε συνεχώς. Θα βρεθούν οι δρόμοι μας.

Για τον σημερινό αγώνα είπε:

Εγώ είμαι λάτρης του παιχνιδιού. Να νικήσει ο καλύτερος. Θα το δω με την καρδιά μου.

Το μήνυμα του για τον κόσμο του Άρη:

Συνιστώ υπομονή και στήριξη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button