Ποδόσφαιρο

“Γουρλής” για τον Ευρωπαίο Άρη ο Αύγουστος

Ιδιαίτερα τυχερός αποδεικνύεται ο Αύγουστος για τον Άρη σε ότι έχει να κάνει με τους αγώνες των Κίτρινων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εφτά φορές έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής ο Άρης το μήνα Αύγουστο στις διοργανώσεις της UEFA. Σε αυτές, μετράει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα αλλά και 3 προκρίσεις σε βάρος των αντιπάλων του.

Το 1994 οι Κίτρινοι είχαν επικρατήσει δύο φορές της Χάποελ Μπερ Σεβά μέσα στον Αύγουστο και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του τότε κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. 14 χρόνια αργότερα, ο Άρης επικράτησε με 1-0 της Σλάβεν Μπέλουπο αλλά αποκλείστηκε με 2-0 στον επαναληπτικό στα τέλη του μήνα.

Το 2010 Άρης και Γιαγκελόνια ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο ‘Βικελίδης’ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση στην Ελληνική ομάδα.

Τελευταίες αναμετρήσεις το μήνα Αύγουστο για την Άρη στην Ευρώπη ήταν αυτές απέναντι στην Αούστρια Βιέννης, την οποία απέκλεισε μετά το 1-0 στη Θεσσαλονίκη και το 1-1 στον επαναληπτικό της Αυστρία, κλείνοντας έτσι θέση στους ομίλους της διοργάνωσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button