Μπάσκετ

Γουλιέλμος: «Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου με τα διαρκείας»

Για το δύσκολο καλοκαίρι με τα θέματα της ΚΑΕ, για τον κόσμο αλλά και για το Παλέ μίλησε ο Δημήτρης Γουλιέλμος στο Yellow Radio 92.8.

Μερικά από τα όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

«Δεν είναι μέρες χαλάρωσης τώρα. Δεν είναι μόνο δική μου προσπάθεια αλλά πολλών ανθρώπων. Ο αρχηγός μας είναι ο Χάρης Παπαγεωργίου και είναι όλοι οι άνθρωποι που έχουμε μέσα στην ΚΑΕ Άρης. Ο Σανικίτζε μας βοήθησε πάρα πολύ, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για την αξία του Σούλη Μαρκόπουλου και είναι ευτυχία να τον έχουμε μαζί μας. Θα είναι πάντα δίπλα στον Άρη ο κόουτς.

Παλεύουμε με αγάπη για ένα καλύτερο αύριο στον Άρη μας. Το μπράβο δεν αξίζει μόνο σε μένα, αλλά σε όλους μέσα στον Άρη. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, όμως αυτές οι μέρες είναι του μπασκετικού Άρη. Φέτος κάναμε μια ομάδα που είναι πολύ πολύ καλύτερη και αξίζει συμπαράστασης. Πρέπει να γίνουμε αγκαλιά. Ο Άρης είναι ο κόσμος του, είναι η ψυχή μας.

Πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία ματς που έχουμε μπροστά μας. Πολλοί πολέμησαν τον Άρη στην προσπάθεια άρσης των ban. Δεν μπορείτε να φανταστείτε με ποιους τρόπους και θα έρθουν στη δημοσιότητα όταν πρέπει, όχι τώρα. Θα τα βγάλουμε όλα στο φως!

Υπάρχει μια εκκρεμότητα με τον Γουίβερ αλλά θα τη λύσουμε. Η προηγούμενη διοίκηση και οι προηγούμενες άφησαν πολλές εκκρεμότητες. Εμφανίστηκαν οφειλές από τα προηγούμενα χρόνια που δεν τις ήξερα.

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Μία είναι η λύση, να ενισχύσουμε την ομάδα και να τη φέρουμε εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Να τελειώσει η χρονιά χωρίς να χρωστάμε πουθενά. Πρέπει το Παλέ να είναι γεμάτο σε όλα τα παιχνίδια. Ο καθένας να βοηθήσει όπως μπορεί.

Αργήσαμε να κάνουμε τις επιλογές μας γιατί παίκτες ιδιαίτερης αξίας θα μπορούσαμε να τους πάρουμε με λιγότερα χρήματα. Αν είχαμε κλείσει το ρόστερ τον Ιούλιο δε θα είχαμε αυτούς τους παίκτες

Το Παλέ ανήκει δικαιωματικά και ιστορικά στον Άρη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button