Μπάσκετ

Γουλιέλμος στο Yellow Radio: «Ο Άρης είναι ένας-Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή την βοήθεια-Θα γίνουν πολύ σύντομα αλλαγές!»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «YELLOW NEWS» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ μίλησε για όλα, για την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποιά βρίσκεται ο μπασκετικός Άρης και την βοήθεια που ήδη έχει δεχθεί, την δική θέση και τις ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσει. Τέλος ανέφέρθηκε πως γίνεται μια προσπάθεια συζήτησης και συνεργασίας με τον Νίκο Γκάλη!

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Γιώργο Τότσικα:

Ένα σχόλιο για το ενωτικό μήνυμα του Άρη:

Ο Άρης είναι ένας! Το εάν κάποια στιγμή δόθηκε η εντύπωση ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό, δεν ισχύει. Ο Άρης πάντα ήταν ένας!

Για τα χρήματα που δόθηκαν και την φορολογική ενημερότητα:

Ο Άρης έχει μια ρύθμιση από το άρθρο 99, που είναι 17.500 ευρώ τον μήνα. Συνεπώς για να έχει ξανά φορολογική ενημρότητα, θα πρέπει κατατεθούν τα χρήματα σε οκτώ δόσεις. Αυτό θα γίνει σύντομα! Από την Δευτέρα θα ξεκινήσει αυτό. Είναι και χρήματα του κόσμου μέσα σε αυτό. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους οργανωμένους που ξεκίνησαν αυτή την πρωτοβουλία. Με έχουν εκπλήξει θετικά στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν. Αυτοί μας κατευθύνουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Το γεγονός ότι ο κόσμος καταφέρνει να βγάλει προς τα έξω ότι με το ενιαίο πρόσωπο του Άρη μπορεί να γίνουν πράγματα, είναι πολύ σπουδαίο, δεν ξέρω αν γίνεται αυτό σε άλλες ομάδες. Εμένα σαν Αρειανό, μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά.

Υπάρχουν επαφές;

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Άρη. Και φυσικά συνεχίζω, γίνονται και συναντήσεις. Συζυτάμε για θέματα χορηγών κτλ. Είναι μια ζωντανή διαδικασία μετά από συνεννόηση φυσικά, δεν λειτουργούμε ανεξάτρητα εγώ από τον Λευτέρη ή εκείνος αντίστοιχα.

Πόσα χρειάζονται κάθε μήνα για να λειτουργήσει η ΚΑΕ Άρης:

Πάνω από 100.000 ευρώ και κάτω από 150.000 ευρώ. Υπάρχουν αρκετά έκτακτα έξοδα, και φυσικά πηγαίνει και σχετικά με την πορεία της ομα΄δας Αυτό που θα θέλαμε 120.000 ευρώ.

Η απόσταση από αυτά τα χρήματα είναι μεγάλη ή μικρή;

Αν θα μπορούσαμε να μαζεύουμε 30.000 ευρώ τον μήνα με τους οργανωμένους, χορηγίες κτλ, θα ήταν καλά ναι προκειμένου να λειτουργήσει η ΚΑΕ, να γίνουν προσθήκες και να επανέλθει ο Άρης.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε εξελίξεις σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι;

Είναι υποχρεωτικό να δούμε εκεί εξελίξεις Μιλάμε τώρα εδώ και ταυτόχρονα δουλέυουμε για να δούμε εξελίξεις στο αγωνιστικό. Όσο πιο λίγα λέμε τόσο το καλυτερο. Η ομάδα δυναμώνει!

Στον αγώνα με το Περιστέρι θα έχουμε νέα πρόσωπα ή αλλαγές;

Ναι, θα υπάρξουν αλλαγές. Αυτός είναι ο σχεδιασμός μας, μέχρι να υπογραφούν συμβόλαια δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Αλλά σε αυτή την κατέυθυνση κινούμαστε.

Πολλοί λένε για τις υπόλοιπες ομάδες που κάνουν προσθήκες και αποκτούν νέους παίκτες πολύ πιο εύκολα..

Οι άλλες ομάδες δεν έχουν ιστορία και «αμαρτίες» και γι’αυτόν τον λόγο εκεί τα πράματα είναι πολύ πιο εύκολα. Ο Άρης επειδή έχει τεράστια ιστορία, έχει και πράγματα που πρέπει να διαχειριστεί. Πολλοί λένε ότι οι αλλαγές δεν έγιναν νωρίτερα, αυτό ισχύει. Όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει αυτές οι αλλαγές να γίνουν τώρα, πάνω σε αυτό δουλεύουμε.

Άρα θα τακτοποιηθεί το ban του Γουίβερ και θα βγει το δελτίο του Σιδηροηλία;

Ακριβώς! Το σημαντικό είναι το γήπεδο, κάθε εβδομάδα είτε λέγεται μπάσκετ είτε λέγεται ποδόσφαιρο κτλ, πρέπει να είναι γεμάτο και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να βγάλουμε όλοι μας. Πρέπει και ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο. Έτσι αποφασίσαμε σε συνεννόηση με τον Ερασιτέχνη και τους οραγνωμένους οπαδούς, το ματς από το Περιστέρι θα πρέπει να «σκάει» από κόσμο, να βάλουμε γενική είσοδο 10 ευρώ!

Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια αλλαγή ώρας ή μέρας για το Άρης-Περιστέρι;

Θα το δούμε και αυτό είναι στην μέση τα τηλεοπτικά, οι άλλες ομάδες κτλ. Αλλά θα δούμε αν μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή.

Τι γίνεται με το κράτος, την κυβέρνηση, τις χορηγίες κτλ;

Μιλάμε στον βαθμό που μπορούμε να μιλήσουμε. Δεν είναι τίποτα απλό, όλα θέλουν την οργάνωση τους. Είναι μια νέα κυβέρνηση που πρέπει να περιμένουμε να βρει τα πατήματα της, είναι όμως αυτονόητο ότι δουλεύουμε γι αυτό. Και εμείς για την ΚΑΕ και ο Λευτέρης για τον Α.Σ.

Κάποιοι ρωτούν αν μπορείτε να «κουβαλήσετε αυτό το βάρος και γιατί δεν πουλάτε τις μετοχές;

Υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος γι αυτό; Εγώ απ’όσο γνωρίζω όχι.

Αν έρθει δηλαδή κάποιος να σας ζητήσει τις μετοχές;

Δεν θα ζητήσω παραπάνω από αυτά που έβαλα, δηλαδή 2.500.000. Θα έφευγα μόνο αν κάποιος μπορούσε να μου διασφαλίσει το καλό μέλλον της ομάδας. Δεν είναι μια απλή εξίσωση, η ΚΑΕ δεν είναι σαν μια απλή ετοαιρία παραγωγής. Συνεπώς θέλει οράγνωση και προβληματισμό για να πάρεις αυτή την απόφαση.

Βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου, στεναχωριέστε για το γεγονός ότι δεν καταφέρατε να πείσετε τόσο πολύ τον κόσμο ή μετανιώσατε που εξαρχής δεν μιλήσατε ανοιχτά για την οικονομική βοήθεια;

Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκα, αυτό λέω! Είπα «έχω αυτά τα χρήματα», να γίνει η ομάδα μια αγκαλία και να μπορέσει να βγει κάποια στιγμή από τις δύσκολες στιγμές και να είναι σε μια κατάσταση υγείας. Ζήτησα από την αρχή στους Αρειανούς να έρθουν δίπλα μου. Σίγουρα θα ήθελα να έρθουν περισσότεροι να με βοηθήσουν. Το να γεμίζει ο κόσμος κάθε φορά το Παλέ έχει δύο όψεις, από την μία φυσικά το οικονομικό θέμα, τα έσοδα. Από την άλλη είναι και η κινητήριος δύναμη και για τους παίκτες αλλά και το πως μας βλέπουν οι άλλοι.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη:

Ενότητα που ήδη υπάρχει και με μεγάλη δύναμη όλοι να συνεισφέρουμε όπως μπορούμε και με την παρουσία μας κάθε φορά στο Παλέ και στα υπόλοιπα γήπεδα να ενισχύσουμε το μπάσκετ και φυσικά όλα τα τμήματα του Άρη!

Για το ενδεχόμενο επαφής με τον Νίκο Γκάλη;

Εγώ και πολλοί άλλοι φυσικά που μεγάλωσαν ξέρουμε πως ο Νίκος Γκάλης, είναι ο Άρης, υπάρχει μια απίστευτη σχέση μεταξύ Γκάλη και Άρη. Γνωρίζεται και εσείς και εμείς πως είναι κάτι αρκετά δύσκολο αλλά μαζί με τον Λευτέρη έχουν γίνει και θα γίνουν σχετικές προσπάθειες

Ένα τελευταίο σχόλιο για την οικονομική βοήθεια και τα εισιτήρια διαρκείας:

Τον πρώτο που πιέζουμε να πάρει διαρκείας, είναι οι φίλοι μας! Το αστείο είναι πως τώρα μετά την πρωτοβουλία των οραγνωμένων, πάρα πολλοί μου λένε πως βοήθησαν, δεν πήραν διαρκείας αλλά καταθέτουν χρήματα για βοήθεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button